preload

Webwinkel voor huurders

Wilt u uw bewoners wel graag de mogelijkheid geven hun keuken uit te breiden, maar ziet u op tegen de extra administratie en het meerwerk van de montage? De webwinkel biedt uw bewoners tal van uitbreidingsopties, zonder dat u hier zelf extra werk aan heeft. In de webwinkel bestelt men gemakkelijk en snel een uitgebreid assortiment aan kasten, onderdelen, accessoires en apparatuur uit het Bruynzeel projectassortiment. 

Direct naar de webwinkel

Webwinkel


Bestellen
Aan de hand van het Bruynzeel ordernummer, te vinden op de garantiesticker in de gootsteenkast, is men ervan verzekerd dat zij altijd de juiste frontkleur, greep, bladkleur en plintkleur ontvangen. Maar is een andere kleur gewenst, dan kan dat natuurlijk ook. Na het toevoegen van de gewenste artikelen, en de benodigde NAW-gegevens, kan eenvoudig en snel betaald worden via iDeal of creditcard.Leveren 
Accessoires en kleine onderdelen worden binnen drie werkdagen per post verzonden. Kasten en apparatuur kennen een productietijd van vier weken en zullen door ons eigen transport geleverd worden.

Voordelen

  1. Geen extra administratie: Bewoners kiezen zelf hun uitbreidingen en betalen direct en veilig online via iDeal.
  2. Uitgebreid assortiment: Van onder- tot bovenkasten, van grepen tot bestekbakken. Altijd een uitbreidingsmogelijkheid passend bij de wensen van uw bewoners.
  3. Altijd de juiste kleur: Met behulp van het unieke Bruynzeel ordernummer dat in iedere gootsteenkast te vinden is, wordt altijd de juiste kleur geleverd.
  4. Montagedienst niet nodig: Het assortiment bestaat uitsluitend uit artikelen die weinig technische kennis vergen. Een montageservice is niet nodig. Bijzonder gemakkelijk!

Direct naar de webwinkel

 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?