Bruynzeel Keukens presenteert noviteiten 2019

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de noviteiten voor het jaar 2019. Graag geven wij u alvast een klein voorproefje…. 

Toevoeging kleuren aan diverse modellen

Met het oog op de huidige trends in kleuren, zijn aan diverse bestaande modellen nieuwe kleuropties toegevoegd. Zo is de front- en rompkleur ‘Walnoot Alaska’ vanaf 2019 beschikbaar voor de Atlas. De Atlas Trend is uitgebreid met de kleuren metaal zwart,  marmer wit, wildeiken licht en wildeiken donker. 
Naast de bestaande frontkleur wit, is voor het model Andes de keuze uitgebreid met de kleuren platinagrijs en antraciet.  

Model Olympia is nu ook te verkrijgen in de nieuwe lakkleuren lichtgrijs en zwart. Interesse in een ander gelakt model? Natuurlijk zijn deze kleuren ook voor andere gelakte modellen beschikbaar. 

Kleuren


Uitbreiding FSC gecertificeerd hout 

Andes
Andes wit hoogglans

Tot op heden waren de keukentypes Atlas, Atlas Alu en Atlas Kader al leverbaar in FSC gecertificeerd hout. Dit hout komt uit bossen die op een verantwoorde manier worden beheerd. We zijn trots te melden dat we deze opties hebben uitgebreid met de volgende keukentypes: 

 • Andes ( + greeploos)
 • Thema 3000
 • Excellent ( + greeploos)*
 • Pallas ( + greeploos) 
 • Pallas glas ( + greeploos) 
 • Olympia structuurlak/gladde lak ( + greeploos) 

* Let op: vooralsnog is de Excellent met FSC hout alleen nog in de kleur wit te verkrijgen. De overige Excellent kleuren volgen later.

Uitbreiding kastenprogramma

Vanuit het aspect design en planning wordt er in het programma van kasten met zwenkdeur (PZ-kast) steeds meer gevraagd naar de breedtematen 100 cm. en 120 cm. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, worden deze maten vanaf 2019 toegevoegd aan het assortiment. In 2019 introduceren we daarnaast ronde ventilatieroosters, ten behoeve van de recirculatie van de vlakschermkap. Ook worden er per kast standaard 5 koppelschroeven met een vlakke kop (Torx) meegeleverd. 

Grepen en greeploos

Een nog altijd populaire kleur in de keuken is zwart. Een trend die ook in 2019 doorzet. Daarom is ook het grepenprogramma Design en Comfort uitgebreid met maar liefst 4 zwarte grepen. 
 

a  a                       A  A

Geen greep? Voor greeploze keukens zijn er ook voldoende nieuwe keuzemogelijkheden. Zo is het mogelijk de greeplijsten te lakken in een van de 5 nieuwe metallic kleuren.

Greeplijst


Bladen

Om in te spelen op huidige trends is er op het gebied van kunststof werkbladen voor gekozen om van een aantal kleuren afscheid te nemen, maar ook nieuwe trendkleuren toe te voegen. 

 • Subtile
 • Beton
 • Rocky
 • Wave 
 • Puur Eiken
 • Solid
Bladen


Uitbreiding achterwanden (AluSplash)Achterwanden

Dat AluSplash ideaal is als achterwand, wisten we al langer. Het is niet alleen hittebestendig, maar ook duurzaam, goed geprijsd en milieuvriendelijk. Een goede reden om het assortiment uit te breiden met de kleuren Ivory Mist en Winter Dream. 

Overige wijzigingen per model

Tot slot zijn wij trots u te mogen melden dat de Atlas kaderdeur vanaf 2019 ook greeploos te bestellen is. Ook wordt het basismateriaal van het model Olympia per 2019 gewijzigd van spaanplaat naar MDF. 

Meer weten? Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden. 

Accountmanagers

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?