Miva keukens van Bruynzeel

In nauwe samenwerking met Pronk Ergo heeft Bruynzeel keukens op Roompot Zeebad Breskens 3 woningen voorzien van Miva keukens, die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van functionaliteit en comfort. De Miva woningen zijn onderdeel van uitbreiding op het park Zeebad. De in totaal 157 woningen zijn ook allen voorzien van een Bruynzeel keuken. Bruynzeel Keukens kent, net als met Pronk Ergo, een jarenlange samenwerking met Roompot. Op diverse Roompot parken zijn de woningen uitgerust met een Bruynzeel keuken. We doen dit voor zowel nieuwbouw van de parken als de renovatie. 

Het hoog/laag systeem van Pronk Ergo maakt het mogelijk om het aanrecht in hoogte te verstellen, waardoor het voor mindervalide gebruikers gemakkelijk bereikbaar is en aan hun specifieke behoeften voldoet. Deze aanpassingen dragen bij aan de zelfstandigheid van de bewoners, ook als zij op vakantie zijn. De keukens zijn verder volledig uitgerust met o.a. een koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. 

Dit project benadrukt onze toewijding aan inclusiviteit en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke individuele klant. De samenwerking met Pronk Ergo zorgt ervoor dat we gezamenlijk hoogwaardige ergonomische oplossingen kunnen realiseren.

Ook op zoek naar een keukenpartner die met jouw keukenvraagstuk aan de slag kan? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact opnemen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?