preload

Vaatwassers

Eén van de fijnste hulpjes in het huishouden is de vaatwasser. Dit apparaat kan bijna niet ontbreken in een nieuwe keuken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrijstaande vaatwasser die tussen de kasten onder het werkblad geplaatst wordt, maar wil je deze huishoudhulp aan het oog onttrekken, dan kies je natuurlijk voor een inbouwvaatwasser. Je hebt hierbij de keuze uit een geïntegreerd en volledig geïntegreerd model. Een volledig geïntegreerde vaatwasser is in totaliteit achter een frontje verborgen. Bij de geïntegreerde variant blijf je het bedieningspaneel aan de buitenkant zien. 

Geluidsniveau inbouw vaatwasser

Maakt de vaatwasser deel uit van een open keuken die verbonden is met de woonkamer, dan is niets zo vervelend dan een apparaat dat lawaai maakt. Dankzij uitstekende geluidsisolatie zijn veel vaatwassers bijna niet te horen. Maar wil je écht een stille machine, kies er dan één die maximaal rond de 44 decibel geluid produceert. Zo weet je zeker dat je hem nagenoeg niet hoort. 

Energielabel

Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe vaatwasser energiezuinig is? Let dan op het energielabel. De fabrikant zet vaak drie letters op een machine, zoals AAB. De eerste letter staat voor het energieverbruik, de tweede voor de was efficiëntie en de derde letter voor droog efficiëntie. Een machine met als eerste letter een A-label verbruikt minder water en bespaart ruim 27 procent aan elektriciteit in vergelijking met een vaatwasser met C-label. Dat scheelt dus al snel heel wat kosten op de energierekening!

Extra functionaliteiten

Ben jij iemand die graag extra opties aan apparaten toevoegt? Er zijn vaatwassers  met een sensor die de vuilgraad bijhouden en het programma hierop afstemmen. Of wat dacht je van een aqua stop die bij eventuele wateroverlast direct in werking treedt? En dan hebben we het nog niet over de afzonderlijke programma’s op de vaatwasser zelf. Je hebt vaatwassers met enkele standaard programma’s tot varianten met uitgebreid keuzemenu met halve ladingen en uitgestelde starttijd. Houd je van extra gadgets? Dan kun je er ook voor kiezen om de resterende wastijd op de grond te projecteren. Het kan allemaal.  

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×