preload

Overig

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te kopen, neem onderstaande accessoires dan mee in gedachte. Ze bepalen voor een gedeelte het uiterlijk van je keuken. Bovendien zijn sommige onderdelen achteraf een stuk moeilijker realiseerbaar dan wanneer je meteen bij het ontwerp van je keuken meeneemt. 

Verlichting

De keuken die werkt heeft voldoende werkverlichting. Denk tijdens de aankoop van een nieuwe keuken of er op dit moment voldoende licht in je keuken aanwezig is, of dat je voor extra licht moet zorgen. Je kunt natuurlijk altijd extra spotjes op het plafond plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor led-verlichting onder de bovenkasten. Hiermee heb je altijd zicht op je werkblad. Bovendien bespaart het gebruik van led 80 procent aan energie in vergelijking met halogeenspotjes. 

Verlichting

 

Afval scheiden

Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard prullenbak met desgewenst een gescheiden afvalsortering. Maar wist je dat je bij Bruynzeel ook geïntegreerde oplossingen kunt kiezen ten behoeve van je afvalscheiding? Zo kunnen we een speciaal ingerichte afvalbak onder de spoelbak plaatsen die bij het openen van de kastdeur eenvoudig naar buiten komt. Je hebt hierbij de keuze over de grootte van de bakken alsook hoe je ze ingedeeld wil hebben in jouw kasten. Zo is je afval altijd uit het zicht!

Vuilnisbak

 

Stopcontacten

Niet geheel onbelangrijk is elektra in je keuken. Niet alleen heb je stopcontacten voor je inbouwapparatuur nodig, ook voor je koffiezetapparaat of waterkoker is het handig om extra elektriciteitspunten aan te leggen. Vind je zo’n stopcontact nu echt lelijk, dan is het er ook een mogelijkheid om het stopcontact in het werkblad weg te werken. Je kunt deze eventueel ook uitbreiden met een usb-aansluiting. Zo kun je aan het barretje van je keuken tegelijkertijd je werk doen terwijl de aardappels aan het koken zijn. 

Stopcontact

 

Lade inrichting

Een goede ladeindeling kan je veel opbergruimte schelen. Lades worden extra functioneel door ze goed in te richten. Een perfect passende bestekindeling zorgt voor optimaal opbergen van bestek in jouw keuken. Ook voor voorraadlades zijn verschillende indelingen mogelijk. Voorkom dat potten of zakken omvallen door je voorraadlade in te richten met verdelers.

Lade inrichting

 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×