Onze markten

Al meer dan 120 jaar zijn wij als enige Nederlandse keukenleverancier aanwezig op de zakelijke markt. De ruime ervaring die we hiermee opgedaan hebben, zetten we dagelijks in om jou bij jouw project te helpen met het maken van de juiste keuzes binnen de afgegeven kostenraming. We weten hierbij maar al te goed waar jouw zorgen en vragen liggen en dat er verschillende manieren zijn om tot de juiste oplossing te komen. 

Vind accountmanager

Nieuwbouw en renovatie projectkeukens

Wij zijn dé keukenpartner in nieuwbouw- en renovatieprojecten, hoe groot of klein deze ook zijn. Met onze decennialange ervaring weten we waar jouw zorgen en vragen liggen. En weten we dat er verschillende manieren zijn om tot goede oplossingen te komen. Heb je als aannemer een commercieel project aangenomen? Of werk je aan een een nieuwbouw vastgoed project? Dan helpen we je bij het maken van de juiste keuze en verzorgen we desgewenst de verkooppresentatie. Hoe dan ook bepaal je altijd zelf tot welk niveau wij werkzaamheden van jou overnemen. En waar dus de grens van onze diensten ligt. 

Bouwplaats

Projectkeukens voor huurwoningen

Bruynzeel Keukens werkt sinds jaar en dag met woningcorporaties en vastgoedbeleggers door heel Nederland. We staan zelfs aan de basis van de eerste seriekeuken in de jaren dertig. Maar ook als vastgoedbeheerder kun je voor de aanschaf van een nieuwe projectkeuken rekenen op onze ondersteuning en service. Zo kunnen we conceptmatig optie-pakketten samenstellen of extra opties aan jouw huurders bieden zodat ze zélf een keuze kunnen maken. We denken graag met je mee binnen de kostenraming voor jouw project en de wensen van jouw huurders en houden altijd het rendement op het geïnvesteerde vermogen in het achterhoofd. 

Keukens voor zorg- en senioreninstellingen

Renovatie of nieuwbouw van zorginstellingen en seniorenwoningen vergt andere vragen en een aanpak dan de gewone projectenmarkt. De ontwikkelingen hierin gaan snel waarbij wij al keukenleverancier een telkens veranderende rol binnen projecten aannemen. Onze ervaring zorgt er hierbij voor dat we ons flexibel bewegen in de markt en goed kunnen meedenken. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciaal concept ‘Vitaal’ dat erop gericht is de fysieke belasting in de keuken te minimaliseren waardoor de mindervalide of oudere doelgroep langer van de keuken geniet. Iets wat steeds belangrijker wordt. Bovendien begeleiden we jouw klanten in het uitzoekproces en helpen we je met onze logistieke- en installatieplanning enorm in de doorlooptijd en klanttevredenheid op jouw project. Dat bespaart jou als projecteigenaar tijd, geld en energie. 

Nieuwbouw en keukenrenovatie recreatieparken

Alle recreatieparken kennen problematiek rondom keukens. Dat begrijpen we. De levensduur van een keuken in een verhuurde toestand is namelijk drastisch korter dan een keuken in een koopwoning. Bovendien zijn de eisen die hieraan gesteld worden ook anders. Wij begrijpen dat je als verhuurder van recreatiewoningen een keuken wilt die er goed uitziet, maar toch een zo laag mogelijke cost of ownership heeft. Of je nu een nieuwe keuken of renovatie van een bestaande Bruynzeel Keuken wenst: we denken mee bij het vinden van een passende keuken voor het basisontwerp die aansluit bij de wensen en het prijsniveau.

Keukens voor studentenhuisvesting

Ook voor projectkeukens binnen de studentenhuisvesting kun je bij Bruynzeel Keukens terecht. We hebben jarenlange ervaring in klein- en grootschalige keukenoplossingen voor studenten. We denken graag mee in oplossingen voor een stevige keuken inclusief apparatuur die aan de eisen van de student voldoet. Desgewenst leveren we hier een onderhoudscontract bij, zodat je zeker weet dat de keuken van jouw keuze nog lange tijd meegaat. 
 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?