Keuken

Quartsiet

Quartsiet geeft een werkblad een mooie, natuurlijke uitstraling. Kies voor een graniettint of voor een van de andere kleuren en geef je keuken de look die bij jouw smaak past.

Samenstelling en afwerking

Quartsiet bestaat uit natuurlijke kwartskorrels (tot 93%) van verschillende grootte en hars, gemaakt op biologische of polyesterbasis. Daar worden pigmenten aan toegevoegd en bijvoorbeeld granietgranulaat, glas, spiegeldeeltjes of kristobaliet. Dat bepaalt de uitstraling. Een quartsiet werkblad is er in verschillende afwerkingen: gepolijst, gezoet of velvet.

Quartsiet


Voordelen quartsiet

Quartsiet is watervast en krasbestendiger dan bladen van veel andere materiaalsoorten. Het is hygiënisch en niet poreus: voedselresten trekken er niet in. Dat maakt quartsiet heel onderhoudsvriendelijk. Het werkblad heeft een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in zowel graniettinten als in andere kleuren. Ook PITT cooking is mogelijk: losse gaspitten kunnen direct in je favoriete werkblad worden geplaatst. Zo heb je eindelijk voldoende ruimte voor je pannen.

Gemakkelijk in onderhoud

Dagelijks afnemen met een schoon sopje en goed nadrogen met een schone en droge doek of keukenpapier is al voldoende om je quartsiet werkblad mooi te houden. Vlekken (vet, koffie, thee, rode wijn) kun je behandelen met onverdunde groene Dreft. Even laten intrekken, met een doekje of een zachte nylonborstel schoonmaken en goed spoelen met water. Goed nadrogen. Gebruik geen harde schuurmiddelen, want die beschadigen het oppervlak.

Lees hier meer over de gebruiksvoorschriften en onderhoudsadvies van een quartsiet werkblad.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?