preload

Dekton

Dekton is een nieuw materiaal voor werkbladen. Het is gemaakt van natuurlijke basisstoffen. Dat levert bijzondere structuren en kleuren op, variërend van mooie egale kleuren tot natuursteen- en betonlook. Daardoor past het werkblad in elke keuken. Het is sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Kenmerken van Dekton

Dekton wordt geproduceerd met technieken en ingrediënten uit de keramiek-, glas en composietindustrie. Onder hoge druk en temperatuur ontstaat daarbij een ultracompacte massa. Dat zorgt ervoor dat deze werkbladen bijzonder praktische en hygiënische eigenschappen hebben.

Uitstraling

Dekton is er in twee uitvoeringen: een mat, geborsteld oppervlak (satin) en een X-gloss hoogglans oppervlak (gepolijst). Elk oppervlak geeft een heel andere uitstraling aan de keuken. Het kleurenprogramma wordt steeds uitgebreider. Naast egale kleuren is er nu ook een aantal fraaie look-a-likes van natuursteen en beton.

Gebruiksgemak van Dekton

Dekton is krasbestendig. Vlekken kun je gemakkelijk weghalen met een vochtige doek. Ook een hete pan kun je op het werkblad zetten: Dekton is hittebestendig. Scherpe of zware voorwerpen die op het blad vallen kunnen wel een beschadiging veroorzaken. Omdat het werkblad wordt gemaakt uit natuurlijke basisstoffen kunnen kleur en structuur iets afwijken van de kleurstalen. Dat zorgt juist ook weer voor een natuurlijke uitstraling.

Dekton - BlancConcrete

Dekton - BlancConcrete

Dekton - Fossil

Dekton - Fossil

Dekton - Halo

Dekton - Halo

Dekton - Kelya

Dekton - Kelya

Dekton - Spectra

Dekton - Spectra

Dekton - Tundra

Dekton - Tundra

Dekton - Sirius

Dekton - Sirius

Dekton - Trilium

Dekton - Trilium

Dekton - Vera

Dekton - Vera

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×