Romance magnolia

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Een tijdloze en huiselijke keuken. Deze U-opstelling met kunststof werkblad in donkere steenkleur biedt alle gemakken van een comfortabel huishouden. Zo is de keuken voorzien van een Bruynzeel 3-in-1 kokendwaterkraan. Daarmee heb je altijd de juiste hoeveelheid kokend water bij de hand om bijv. snel pasta te koken. Of snel even thee te pakken als je vriendinnen langskomen. De kasten en interne lades in deze keuken bieden voldoende opberggemak. Daarnaast zijn de hoeken voorzien van het functionele Le Mans uittreksysteem. Zo kun je eenvoudig bij al je spullen. Nog een ander voordeel van deze keuken? Zelfs bij de hoogste stand van de afzuigkap, blijf je elkaar verstaan. Hij is namelijk fluisterstil.

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de Romance. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie.         
    


   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken 1.950 NCS kleuren

1.950 NCS kleuren

Keuken Romantiek - Lichtgrijs

Romantiek - Lichtgrijs

Keuken Romantiek - Kashmir

Romantiek - Kashmir

Keuken Romantiek - Antiekgroen

Romantiek - Antiekgroen

Keuken Romantiek - Antraciet

Romantiek - Antraciet

Keuken Romantiek - Crème Vanille

Romantiek - Crème Vanille

Keuken Romantiek - Grafiet

Romantiek - Grafiet

Keuken Romantiek - IJswit

Romantiek - IJswit

Keuken Romantiek - Leem

Romantiek - Leem

Keuken Romantiek - Magnolia

Romantiek - Magnolia

Keuken Romantiek - Platinagrijs

Romantiek - Platinagrijs

Keuken Romantiek - Wit

Romantiek - Wit

Keuken Romantiek - Zwart

Romantiek - Zwart

Romance magnolia in detail

Keuken Magnolia - Gladde en structuurlak

Magnolia - Gladde en structuurlak

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken V023 Stangengreep

V023 Stangengreep

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?