preload

Reykjavik magnolia hoogglans

Een strakke, moderne keuken. Deze greeploze magnolia parallel opstelling met kunststof werkblad is de ideale keuken voor een klein huishouden. Ze biedt namelijk alle comfort om te koken in compact formaat. Het kleine werkblad is desalniettemin perfect voor het snijden van groentes of het bereiden van simpele gerechten die je zonder te bukken eenvoudig op het fornuis of in de combimagnetron zet. De hoge bovenkasten van 95 centimeter bieden extra veel opbergruimte. Datzelfde geldt voor de twee lades in de gootsteenkast. Er gaat geen ruimte verloren en dat is wel zo handig voor alle pannen, servies en keukengerei. Bovendien is de hoogte van de losse kast ideaal om je favoriete kookboeken op uit te stallen.

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Reykjavik magnolia hoogglans in detail

Magnolia - Hoogglans lak en -acryl

Magnolia - Hoogglans lak en -acryl

Reykjavik

Reykjavik

Bovenkast

Bovenkast

Spoelladekast

Spoelladekast

Uittrekkast met voorraadlades

Uittrekkast met voorraadlades

Reykjavik magnolia hoogglans apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×