Keuken Matterhorn leisteengrijs - luxe keuken
Keuken Matterhorn leisteengrijs - houten bartafel
Keuken Matterhorn leisteengrijs - wijnklimaatkast
Keuken Matterhorn leisteengrijs - open kast

Matterhorn Leisteengrijs

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een stoere hoekkeuken met een industrieel design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd. Bij de bovenkasten en het keramieken werkblad is een meer zwarte tint terug te vinden. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek waar men de mooiste glazen weg kan zetten. De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnklimaatkast is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in de keukenruimte? Onze accountmanagers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden. 

Wilt u de deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen? Kijk dan hier voor een winkel bij u in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
    


   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Matterhorn - Grindgrijs

Matterhorn - Grindgrijs

Keuken Matterhorn - Kiezelwit

Matterhorn - Kiezelwit

Keuken Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Leisteengrijs

Keuken Matterhorn - Kashmir

Matterhorn - Kashmir

Keuken Matterhorn - Rotsgrijs

Matterhorn - Rotsgrijs

Keuken Matterhorn - Wit

Matterhorn - Wit

Matterhorn Leisteengrijs in detail

Keuken Matterhorn - Leisteengrijs

Matterhorn - Leisteengrijs

Keuken Keramiek - Nero marquina

Keramiek - Nero marquina

Keuken Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Open regaal kast

Open regaal kast

Matterhorn Leisteengrijs apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?