Keuken Matterhorn leisteengrijs - luxe keuken
Keuken Matterhorn leisteengrijs - houten bartafel
Keuken Matterhorn leisteengrijs - wijnklimaatkast
Keuken Matterhorn leisteengrijs - open kast

Matterhorn Leisteengrijs

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Maak kennis met de Matterhorn Leisteengrijs: een stoere hoekkeuken met een industrieel design. In deze keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten zwart: zo zijn de onderkasten en hoge kasten in het ultramatte leisteengrijs uitgevoerd. Bij de bovenkasten en het keramieken werkblad is een meer zwarte tint terug te vinden. Ook is er een metaal open vlak toegevoegd, wat de keuken een rauw randje geeft. Dit is tevens een ideale plek waar men de mooiste glazen weg kan zetten. De strakke keuken is voorzien van een levendige houten bardeel, waar gezellig met vrienden kan worden geborreld. Met een geïntegreerde wijnklimaatkast is dit dé keuken voor de echte Bourgondiër.

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in de keukenruimte? Onze accountmanagers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden. 

Wilt u de deuren, materialen en kleuren in het echt te komen bekijken en voelen? Kijk dan hier voor een winkel bij u in de buurt.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Ontwerp je keuken

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Rotsgrijs

Rotsgrijs

Keuken Nero marquina

Nero marquina

Keuken Bar boomstamtafel

Bar boomstamtafel

Keuken Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Keuken Open regaal kast

Open regaal kast

Matterhorn Leisteengrijs apparatuur

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?