preload

Luxor ijswit

Een stijlvolle, moderne keuken. Deze greeploze ijswitte L-opstelling met kunststof werkblad is de ideale toevoeging aan een minimalistisch interieur. De vlakke kastdeuren zijn voorzien van gladde of structuurlak. En door het ontbreken van een greep gaan de kasten naadloos in elkaar over en creëer je rust in de ruimte. Maar deze keuken draait niet alleen om het uiterlijk, ook aan de praktische punten is gedacht. Zo geeft de Le Mans hoekkast je de mogelijkheid alle ruimte optimaal te benutten. En wat dacht je van een taart uit de oven halen zonder daarvoor te hoeven bukken? Deze oven is namelijk op ideale werkhoogte geplaatst. Tegelijkertijd functioneel om handen en borden te verwarmen. 

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de Luxor ijswit.

Luxor ijswit in detail

IJswit - Gladde en structuurlak

IJswit - Gladde en structuurlak

Kunststof - Cobra

Kunststof - Cobra

Luxor

Luxor

Hoekkast Le Mans

Hoekkast Le Mans

Bovenkast

Bovenkast

Bestek- en voorraadlade

Bestek- en voorraadlade

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×