Atlas metaal zwart & Jura wild eiken licht

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Dat een combinatie van verschillende kleuren en materialen mogelijk is in de keuken, bewijst deze keuken maar weer. Het rechte stuk van de keuken is uitgevoerd in wild eiken licht. Deze houtlook zorgt voor een stoere, maar ook warme en landelijke uitstraling. De combinatie met de kastenwand ,waarvoor de kleur zwart metaal is gebruikt, geeft een industrieel en rauw randje aan de keuken. Al met al straalt de keuken zowel luxe als warmte uit, met stoere, industriële details. Die details zie je dan ook goed terug in de greeplijst, de grepen, de spoelbak en de kraan, welke zijn uitgevoerd in de kleur gun metal. 

Ook op functionaliteit is gelet: de brede lades zorgen voor 20% extra opbergruimte. De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat met daarin een geïntegreerde afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie en vaatwasser. De vaatwasser is op hoogte geplaatst, waardoor je hem gemakkelijk in- en uit kan ruimen. 

Wel deze deur, maar in een andere kleur? De Atlas kent een ruim aanbod van kleuren, passend bij elk soort stijl. Van betongrijs, tot staal en van ijswit tot oud eiken grijs.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Steigerwit

Steigerwit

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Kastanjehout

Kastanjehout

Keuken Espresso eiken

Espresso eiken

Keuken Puur eiken

Puur eiken

Keuken Walnoot alaska

Walnoot alaska

Keuken Zomer eiken

Zomer eiken

Keuken Zilver eiken

Zilver eiken

Keuken Oud eiken natuur

Oud eiken natuur

Keuken Chanello

Chanello

Keuken Eiken zwart

Eiken zwart

Keuken Wild eiken licht

Wild eiken licht

Keuken Wild eiken donker

Wild eiken donker

Keuken Gun metal spoelbak en kraan

Gun metal spoelbak en kraan

Keuken Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap

Keuken Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

Atlas metaal zwart & Jura wild eiken licht apparatuur

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?