Keuken Andes wit hoogglans - hoekkeuken
Keuken Andes wit hoogglans - RVS wasbak
Keuken Andes wit hoogglans - keukenapparatuur
Keuken Andes wit hoogglans - inductiekookplaat
Keuken Andes wit hoogglans - opbergruimte

Andes wit hoogglans

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Een tijdloze moderne keuken. Deze greeploze witte hoogglans L-opstelling met stenen werkblad is van alle gemakken voorzien. Zo biedt de brede, dubbele besteklade voldoende ruimte om de bestekset in op te bergen en er is nog voldoende ruimte over voor divers ander keukengerei. Maar ook aan andere gemakken tijdens het koken is gedacht. Zo  is de oven op perfecte werkhoogte geplaatst, waardoor die versgebakken appeltaart of lasagne goed in de gaten kan worden houden. Een andere handigheid is de spoelbak die in het werkblad ligt. Hierdoor is er geen sprake van opstaande randjes waar vuil en vocht tussen kan komen. Schoonmaken wordt dus heel makkelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden met deze keuken? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers en zij zullen u van passend advies voorzien. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Grafiet

Grafiet

Keuken Wit

Wit

Keuken Wit

Wit

Keuken Easy black

Easy black

Keuken Spoelbak

Spoelbak

Keuken Koel-vriescombinatie

Koel-vriescombinatie

Keuken Voorraadlades

Voorraadlades

Andes wit hoogglans apparatuur

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?