Keuken Allure leem - zithoek
Keuken Allure leem - open kast
Keuken Allure leem - voorraadlade

Allure leem

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

De Allure leem is een ruime en compacte keuken die past bij elke leefsituatie. De keuken is zo ontworpen dat deze niet alleen heel erg geschikt is om in te koken, maar zeker ook om in te zitten. Zo is er een klein barretje gecreëerd aan het einde van de keuken, waar ruimte is voor zeker twee barkrukken. Multifunctioneel is de lage kast, die beschikt over opberglades, maar ook benut kan worden als extra zitje. 

De afzuigkap is verwerkt in de bovenkast, waardoor deze beperkt zichtbaar is. Ook met de opbergruimte is zo effectief mogelijk omgegaan. Zo is de kast in de hoek voorzien van een carrouselkast. Deze kast biedt niet alleen genoeg ruimte voor het opbergen van pannen, de pannen zijn meteen binnen handbereik.

Deze keuken is beschikbaar in verschillende opstellingen en kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers, zij kunnen u voorzien van passend advies.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Ontwerp je keuken

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Creme vanille

Creme vanille

Keuken Strogeel

Strogeel

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Korenbloemblauw

Korenbloemblauw

Keuken Robijnrood

Robijnrood

Keuken Zandsteenbeige

Zandsteenbeige

Keuken Staalblauw

Staalblauw

Keuken Open vakkenkast

Open vakkenkast

Keuken Zitje met opberglade

Zitje met opberglade

Keuken Carrouselkast

Carrouselkast

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?