preload

Keukenkasten

Keukenkasten bieden ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. En met de juiste keukenfronten geef je de nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. Bruynzeel heeft een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkastjes. Er is keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. Je kunt kiezen uit massief houten fronten - warm, en puur natuur. Je kunt zelfs hout combineren met glas of roestvrij staal voor een tijdloze uitstraling.
 

Keukenkastjes – de mogelijkheden

Keukenkasten zijn er in alle soorten en maten. En dan hebben ze ook nog eens verschillende functies. Van de inrichting van je besteklades heb je andere verwachtingen dan van de inrichting van je voorraadkasten. Daarnaast moeten er ook nog keuzes gemaakt worden: wel of geen bovenkasten? Wanneer je keuze voor bovenkasten gemaakt is, komt de volgende vraag alweer aan bod: deuren die naar buiten toe openen of een vouwklep? 
Hou er bij het maken van keuzes rekening mee dat het vooral van belang is dat de keuken functioneel is. Het moet werken voor jou. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, geven we je graag meer informatie over onze keukenkasten en de mogelijkheden.  

Unieke keukenkastjes

Een voordelige, maar zeer veelzijdige keuze is om de keukenkasten te voorzien van nieuwe fronten van spaanplaat, multiplex of MDF. Deze zijn te bekleden met folie, laminaat, metaal of gekleurd kunststof. Zo kun je echt alle kanten op om de persoonlijke sfeer te realiseren in jouw nieuwe keuken. Voor de personal touch is er bovendien een oneindige keuze aan handgrepen voor de keukenkasten.

Servicetips & Gebruikstips 

Wij willen je graag van extra informatie voorzien, zodat je zo lang mogelijk van jouw nieuwe Bruynzeel keuken kunt genieten. Lees bijgaande tips goed door voor een optimaal gebruik van jouw keuken. In deze servicetips vind je de belangrijkste tips als het gaat om het onderhoud van jouw keuken. Daarnaast zijn gebruikstips toegevoegd en staat op eenvoudige wijze uitgelegd hoe je zelf je fronten bij kan stellen. 

Laat je inspireren door Bruynzeel 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in ons digitaal keukenboek. Hier vind je maar liefst zestig pagina’s vol informatie en inspiratie. Meer weten over trends en tips in de keuken? Die kun je vinden op onze pagina over keuken inspiratie!

Digitaal keukenboek bekijken

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?