Bruynzeel intensief

Dé Bruynzeel keuken voor intensief gebruik.

Bruynzeel Intensief: een keuken die is ontwikkeld voor situaties waarbij nét iets extra’s van de keuken wordt gevraagd. hplIets extra’s op het gebied van: krasvastheid, vochtbestendigheid, slagvastheid en slijtvastheid. Door uitsluitend gebruik te maken van MDF plaatmateriaal voorzien van een 0,8 mm. hittebestendige HPL toplaag kan deze keuken een extra stootje moeiteloos verdragen. Keukens gemaakt van HPL/MDF zijn robuust, stoer en natuurlijk ook mooi.

Het materiaal onderscheidt zich ten opzichte van de meest gangbare materialen door een hoge slagvastheid, is zeer krasvast en heeft een hoge vochtbestendigheid. Alle onderdelen, dus ook de kastplanken, zijn uitgevoerd in HPL/MDF. Voor een optimaal resultaat is er rondom afgekant met een laser.

Vergelijking HPL op MDF versus melamine op spaanplaat

HPL


 

kleuren


De keukens zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en zeer geschikt voor toepassing in onder andere studentenhuisvesting, zorgsector, leisure, scholen, kantoren, fabrieken etc. De kleur wit is leverbaar in FSC®.

Bruynzeel Intensief keukens zijn FSC en Milieukeur gecertificeerd.

FSC Logo

De Bruynzeel Intensief keuken is ook leverbaar in Maxilijn uitvoering. Met de Maxilijn heb je tot wel 20% meer opbergruimte! Lees hier meer.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?