Terugblik PROVADA

Bruynzeel Keukens op de PROVADA

team Provada
Team Bruynzeel Keukens

Van 5 t/m 7 juni was Bruynzeel Keukens te vinden op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Het waren drie mooie, drukke dagen met in totaal 25.667 bezoekers!

De focus bij Bruynzeel keukens lag dit jaar op trends en innovaties. De spectaculaire projectiemapping waarmee we ons verhaal en de nieuwste trends lieten zien trok veel bezoekers.

Innovatie. Het staat bij ieder bedrijf op de agenda. Ook bij Bruynzeel Keukens. Op de PROVADA lieten wij zien hoe wij daar invulling aan geven.

Stand Provada

Nieuwste trends, spectaculair effect

De focus lag dit jaar op trends en innovaties. Ook Bruynzeel Keukens presenteerde de nieuwste trends. Dat deden we dit jaar op een wel heel innovatieve manier. De bezoeker bepaalde zelf wat hij te zien kreeg. Digitaal. Met moderne technologieën. En met een spectaculair effect!

Projectiemapping

 

Projectiemapping

Als het gaat om innovatie, gaat Bruynzeel Keukens net even iets verder. De bezoekers van onze stand op de PROVADA waren onder de indruk van ons verhaal in 3D animatie met projectiemapping. Met de configurator stelden zij zelf een keuken samen. Bruynzeel Keukens is steeds op zoek naar nieuwe trends en innovaties. Met onze 80-jarige ervaring bouwen we aan de toekomst!

ProjectiemappingProjectiemappingProjectiemapping

Duurzaamheid

 

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van onze strategische speerpunten voor de komende jaren. We werken continu aan verduurzaming, zowel in de eigen bedrijfsvoering als in de samenwerking met leveranciers en klanten. Ook voor ons betekent ROI de komende jaren: return on innovation.

Tot volgend jaar?Screen

PROVADA heeft haar deuren weer voor een jaar gesloten. In totaal 25.667 bezoekers hebben er lezingen en presentaties bijgewoond, de professionele stands van niet de minste partijen bezocht en genetwerkt. Wij zijn er volgend jaar weer bij. Zien we u daar?

PROVADA 4 - 5 - 6 juni 2019

Werkende keuken   Atlas Staal

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?