preload

Overig

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te kopen, neem onderstaande accessoires dan mee in gedachte. Ze bepalen voor een gedeelte het uiterlijk van je keuken. Bovendien zijn sommige onderdelen achteraf een stuk moeilijker realiseerbaar dan wanneer je meteen bij het ontwerp van je keuken meeneemt. Verlichting

Verlichting

De keuken die werkt heeft voldoende werkverlichting. Denk tijdens de aankoop van een nieuwe keuken of er op dit moment voldoende licht in je keuken aanwezig is, of dat je voor extra licht moet zorgen. Je kunt natuurlijk altijd extra spotjes op het plafond plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor led-verlichting onder de bovenkasten. Hiermee heb je altijd zicht op je werkblad. Bovendien bespaart het gebruik van led 80 procent aan energie in vergelijking met halogeenspotjes. 

VuilnisbakAfval scheiden

Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard prullenbak met desgewenst een gescheiden afvalsortering. Maar wist je dat je bij Bruynzeel ook geïntegreerde oplossingen kunt kiezen ten behoeve van je afvalscheiding? Zo kunnen we een speciaal ingerichte afvalbak onder de spoelbak plaatsen die bij het openen van de kastdeur eenvoudig naar buiten komt. Je hebt hierbij de keuze over de grootte van de bakken alsook hoe je ze ingedeeld wil hebben in jouw kasten. Zo is je afval altijd uit het zicht!

 

Stopcontact

 Stopcontacten

Niet geheel onbelangrijk is elektra in je keuken. Niet alleen heb je stopcontacten voor je inbouwapparatuur nodig, ook voor je koffiezetapparaat of waterkoker is het handig om extra elektriciteitspunten aan te leggen. Vind je zo’n stopcontact nu echt lelijk, dan is het er ook een mogelijkheid om het stopcontact in het werkblad weg te werken. Je kunt deze eventueel ook uitbreiden met een usb-aansluiting. Zo kun je aan het barretje van je keuken tegelijkertijd je werk doen terwijl de aardappels aan het koken zijn

 

Lade inrichting

Een goede ladeindeling kan je veel opbergruimte schelen. Lades worden extra functioneel door ze goed in te richten. Een perfect passende bestekindeling zorgt voor optimaal opbergen van bestek in jouw keuken. Ook voor voorraadlades zijn verschillende indelingen mogelijk. Voorkom dat potten of zakken omvallen door je voorraadlade in te richten met verdelers.

 

Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat

Thuis barista spelen? Met een inbouw koffiezetapparaat zet je binnen een handomdraai heerlijk verse bonenkoffie. Ruikt het huis ook meteen heerlijk lekker.

 

 

Ontdek het gemak van Home Connect

Verwarm je oven terwijl je in de file staat of zet je favoriete koffie, waar in huis je ook bent. De was doe je voortaan op afstand en via een melding op je smartphone weet je precies wanneer je nieuwe vaatwastabletten moet kopen. Met de app Home Connect bedien je jouw huishoudelijke apparaten waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft dus niet meer thuis te zijn om het huishouden te doen. 

Homeconnect

 

Download de app in de App Store

Download de app in de Google Play Store

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×