Een huiselijke keuken met voldoende opbergmogelijkheden

Keukens voor woongroepen 


Iedereen moet volop kunnen genieten van zijn of haar keuken. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt in de sector zorg. Een samenwerking met Bruynzeel Keukens kent de volgende voordelen: 

  • Altijd één vast aanspreekpunt: korte lijnen en altijd een passende oplossing voor uw keukenvraagstuk; 
  • Ruim assortiment passend bij uw doelgroep: samenwerkingen met leveranciers van professionele apparatuur in de zorg en specialisten in WMO keukens; 
  • Complete levering van keukenkasten, werkbladen en apparatuur met korte levertijden;
  • Ruime kennis en ervaring in het segment;
  • Vele keuzemogelijkheden passen bij de doelgroep: voor elke vraag een ergonomische oplossing. 


Bij het ontwerp van keukens voor woongroepen houden we rekening met een aantal belangrijke factoren voor de gebruikers. Zo vinden we het bij Bruynzeel Keukens belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de doelgroep. Welke rol speelt de keuken op de woongroep? Op basis daarvan maken we een functioneel en passend ontwerp. Bijvoorbeeld met een huiselijke uitstraling en gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen en gemakkelijk zijn schoon te maken. Omdat in de woongroep vaak gekookt wordt voor een grotere groep bewoners, plaatsen we een brede inductiekookplaat met flexibele zones die geschikt zijn voor grote pannen en zorgen we voor veel opbergruimte. Daarnaast zijn veiligheid en ergonomie belangrijk uitgangspunten: zo heeft de kraan een temperatuurbegrenzer, is de combimagnetron op hoogte geplaatst en zorgt de ergonomische indeling ervoor dat men niet onnodig hoeft te bukken.  

Graag luisteren we naar uw keukenwensen en maken we ook voor uw doelgroep een passend ontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een keukenontwerp op maat.

Maak een afspraak
 

Keuken Keukens woongroepen

Keukens woongroepen

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?