Een huiselijke keuken met voldoende opbergmogelijkheden

Keukens voor woongroepen 


Iedereen moet volop kunnen genieten van zijn of haar keuken. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt in de sector zorg. Een samenwerking met Bruynzeel Keukens kent de volgende voordelen: 

 • Altijd één vast aanspreekpunt: korte lijnen en altijd een passende oplossing voor uw keukenvraagstuk; 
 • Ruim assortiment passend bij uw doelgroep: samenwerkingen met leveranciers van professionele apparatuur in de zorg en specialisten in WMO keukens; 
 • Complete levering van keukenkasten, werkbladen en apparatuur met korte levertijden;
 • Ruime kennis en ervaring in het segment;
 • Vele keuzemogelijkheden passen bij de doelgroep: voor elke vraag een ergonomische oplossing. 


Bij het ontwerp van keukens voor woongroepen houden we rekening met een aantal belangrijke factoren voor de gebruikers. Zo vinden we het bij Bruynzeel Keukens belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de doelgroep. Welke rol speelt de keuken op de woongroep? Op basis daarvan maken we een functioneel en passend ontwerp. Bijvoorbeeld met een huiselijke uitstraling en gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen en gemakkelijk zijn schoon te maken. Omdat in de woongroep vaak gekookt wordt voor een grotere groep bewoners, plaatsen we een brede inductiekookplaat met flexibele zones die geschikt zijn voor grote pannen en zorgen we voor veel opbergruimte. Daarnaast zijn veiligheid en ergonomie belangrijk uitgangspunten: zo heeft de kraan een temperatuurbegrenzer, is de combimagnetron op hoogte geplaatst en zorgt de ergonomische indeling ervoor dat men niet onnodig hoeft te bukken.  

Graag luisteren we naar uw keukenwensen en maken we ook voor uw doelgroep een passend ontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een keukenontwerp op maat.

Maak een afspraak
         
    


   

Een huiselijke keuken met voldoende opbergmogelijkheden in detail

Keuken Voor elke vraag een ergonomische oplossing.

Voor elke vraag een ergonomische oplossing.

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?