Keukens met een luxe en warme uitstraling

Ideaal voor appartementen of woningen van vastgoedprojecten

Bent u op zoek naar moderne keukens die goed passen bij vastgoedprojecten? Wij denken graag met u mee. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw project: 

  • Een flexibele samenwerking met korte lijnen en een snelle respons;
  • 10 jaar garantie en levenslange onderhoudsgarantie;
  • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom;
  • Bruynzeel Keukens is specialist in hoog volume projecten; 
  • Ruime keuzemogelijkheden en altijd een modern en functioneel assortiment;
  • Altijd een keukenontwerp afgestemd op uw specifieke gebruikers; 
  • 8 dagen levertijd bij mutatiewoningen.


Zo is het mogelijk om een moderne keuken te ontwerpen welke past binnen de keukenruimte van het appartement/de woning en het beschikbare budget. Het keukentype uit het voorbeeld betreft een Atlas keuken voorzien van blumotion lades en scharnieren én een aluminium bodem in de gootsteenkast. Dit maakt dat de bewoners extra lang van de keuken kunnen genieten. Daarnaast is deze keuken  voorzien van een complete apparatuurset, inclusief koel-vriescombinatie, een inductiekookplaat met 4 kookzones, een combimagnetron, vaatwasser en design afzuigkap met RVS achterwand. Ook is er voldoende ruimte om voorraad en keukengerei op te bergen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze accountmanagers. 

Vind mijn accountmanager 
 

Keuken Keukens vastgoedprojecten

Keukens vastgoedprojecten

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?