Keukens met een luxe en warme uitstraling

Ideaal voor appartementen of woningen van vastgoedprojecten

Bent u op zoek naar moderne keukens die goed passen bij vastgoedprojecten? Wij denken graag met u mee. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw project: 

 • Een flexibele samenwerking met korte lijnen en een snelle respons;
 • 10 jaar garantie en levenslange onderhoudsgarantie;
 • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom;
 • Bruynzeel Keukens is specialist in hoog volume projecten; 
 • Ruime keuzemogelijkheden en altijd een modern en functioneel assortiment;
 • Altijd een keukenontwerp afgestemd op uw specifieke gebruikers; 
 • 8 dagen levertijd bij mutatiewoningen.


Zo is het mogelijk om een moderne keuken te ontwerpen welke past binnen de keukenruimte van het appartement/de woning en het beschikbare budget. Het keukentype uit het voorbeeld betreft een Atlas keuken voorzien van blumotion lades en scharnieren én een aluminium bodem in de gootsteenkast. Dit maakt dat de bewoners extra lang van de keuken kunnen genieten. Daarnaast is deze keuken  voorzien van een complete apparatuurset, inclusief koel-vriescombinatie, een inductiekookplaat met 4 kookzones, een combimagnetron, vaatwasser en design afzuigkap met RVS achterwand. Ook is er voldoende ruimte om voorraad en keukengerei op te bergen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze accountmanagers. 

Vind mijn accountmanager 
         
    


   

Keukens met een luxe en warme uitstraling in detail

Keuken Complete apparatuurset

Complete apparatuurset

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?