Een keuken van alle gemakken voorzien

Ideaal voor appartementen of woningen van vastgoedprojecten

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. 

Richt luxe huurappartementen bijvoorbeeld in met een mooie hoekopstelling van Bruynzeel Keukens. Deze keuken is van alle gemakken voorzien en kent een tijdloze uitstraling. Zo kan de huurder nog jarenlang vooruit. 
De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw project:

  • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom;
  • Een ervaren accountmanager en projectleider op elk project, met een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding. Altijd één aanspreekpunt en korte lijnen;
  • 10 jaar fabrieksgarantie en levenslange onderhoudsgarantie;
  • Bruynzeel Keukens heeft een eigen afdeling productontwikkeling en productmanagement, eigen winkels en een eigen service en garantie afdeling;
  • Ruime keuzemogelijkheden en altijd een modern en functioneel assortiment.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of liever een ander type keuken of opstelling in uw project? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Op basis van uw wensen, bieden we u een passend voorstel. 

Contact
 

Keuken Keukens vastgoedprojecten

Keukens vastgoedprojecten

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?