Keukens met een luxe en tijdloze uitstraling die tegen een stootje kunnen

Speciaal ontworpen voor vakantie- en recreatieparken

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we. Met onze jarenlange ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw recreatie en/of vakantiewoning(en):

 • Snelheid en flexibiliteit: snel een oplossing voor uw vragen. Ook nadat de keuken geplaatst is; 
 • Degelijke materialen: we stellen een functionele keuken samen die tegen een stootje kan in verband met wisselende gebruikers; 
 • Een luxe en tijdloze uitstraling; 
 • Lage onderhouds- en gebruikskosten: onze materialen zijn lang leverbaar, waardoor we in de meeste gevallen slechts onderdelen van de keuken hoeven te vervangen; 
 • Goede service en garantie op zowel keukenkasten als apparatuur.


Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een accountmanager in uw regio.

Afspraak maken  
         
    


   

Keukens met een luxe en tijdloze uitstraling die tegen een stootje kunnen in detail

Keuken Een luxe uitstraling

Een luxe uitstraling

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?