Thema 3000

De Bruynzeel keuken Thema heeft een ‘softline’ uitstraling door de rondom “Soft” afgewerkte deuren. Dit is mogelijk doordat deze keuken een front heeft van 16mm gemelamineerd spaanplaat met een dikke stootvaste randafwerking. Een bijpassende greep of knop completeert het geheel. De deuren zijn uitgerust met zelfsluitende volmetalen clipscharnieren. Hierdoor zijn de deuren 3 dimensionaal verstelbaar en eenvoudig te wisselen. De Thema is ook leverbaar in een multifunctionele uitvoering. Deze keuken is, tegen geringe meerprijs, behalve met vaste plint ook leverbaar met verstelbare plintpoten onder de kasten of met een doorlopend metalen plintframe voorzien van verstelbare poten. Hiermee kan een variabele werkhoogte en plintdiepte worden gecreëerd. Tevens is het mogelijk om bij deze varianten met plintpoten de rompen in kleur te bestellen. N.B.: Deze varianten zijn niet mogelijk bij de aanrechtblokken, maar uitsluitend bij de losse elementen. Eveneens niet leverbaar bij de ondiepe rompuitvoeringen.

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. 

Keuken Thema

Thema

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?