Functionele en praktische keukens

Perfect geschikt voor studentenwoningen of Tiny Houses

Hoe creëer je op een klein woonoppervlak een functionele keuken die ook nog eens perfect past bij de bewoner? Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. Dus ook voor studentenwoningen. De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw project:

 • Een flexibele samenwerking met korte lijnen en een snelle respons;
 • 10 jaar garantie en levenslange onderhoudsgarantie;
 • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom;
 • Bruynzeel Keukens is specialist in hoog volume projecten; 
 • Ruime keuzemogelijkheden en altijd een modern en functioneel assortiment;
 • Altijd een keukenontwerp afgestemd op uw specifieke gebruikers; 
 • 8 dagen levertijd bij mutatiewoningen.


Zo is het mogelijk een compacte keuken tussen de 185 cm. en 215 cm. in een beperkte ruimte van alle gemakken te voorzien. Het keukentype uit het voorbeeld betreft een Atlas keuken. Met behulp van de aluminium bodem in de gootsteenkast en het RVS aanrechtblad is deze keuken erg robuust en toekomstbestendig. Daarnaast is de keuken uitgerust met een inductiekookplaat met 2 kookzones, een koelkast met vriesbak, een afzuigkap en een combimagnetron. Naast de complete apparatuurset blijft er ook voldoende opbergruimte over voor het kookgerei en voorraad. 

Op basis van uw vraagstuk gaan we graag aan de slag met een 3D keukenontwerp voor uw project. U ontvangt deze altijd samen met een transparante offerten. 

Meer weten? We vertellen u graag meer. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Afspraak maken  
         
    


   

Functionele en praktische keukens in detail

Keuken Inductiekookplaat met 2 kookzones

Inductiekookplaat met 2 kookzones

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?