Keukens in hoogte verstelbaar

 

Iedereen moet volop kunnen genieten van zijn of haar keuken. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. Lees meer over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt in de sector zorg. Een samenwerking met Bruynzeel Keukens kent de volgende voordelen: 

  • Altijd één vast aanspreekpunt: korte lijnen en altijd een passende oplossing voor jouw keukenvraagstuk; 
  • Ruim assortiment passend bij de doelgroep: samenwerkingen met leveranciers van professionele apparatuur in de zorg en specialisten in WMO keukens; 
  • Complete levering van keukenkasten, werkbladen en apparatuur met korte levertijden;
  • Ruime kennis en ervaring in het segment;
  • Vele keuzemogelijkheden passen bij de doelgroep: voor elke vraag een ergonomische oplossing. 


Afhankelijk van het vraagstuk, bieden we diverse functionele oplossingen op individueel niveau. Denk bijvoorbeeld aan levensloopbestendige keukens, die bruikbaar zijn vanuit een rolstoel en in hoogte verstelbaar is zijn. Door de achterwand van de keuken door te laten lopen tot aan de grond, worden schoonmaakwerkzaamheden vergemakkelijkt. Elk keukenontwerp wordt ontworpen vanuit het oogpunt dat het ontwerp aanpasbaar is op individueel niveau en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de eigen woning. 

Meer weten? Neem contact op met een accountmanager bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
 

Keuken kleurenconfigurator

Projectkeukens, Bruynzeel Keukens, keukens voor zorginstellingen, praktische keukens

Kies jouw front kleur

Kies jouw werkblad kleur

Kies jouw wand kleur

Keuken Keukens zorginstellingen

Keukens zorginstellingen

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?