Keukens in hoogte verstelbaar

 

Iedereen moet volop kunnen genieten van zijn of haar keuken. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. Lees meer over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens biedt in de sector zorg. Een samenwerking met Bruynzeel Keukens kent de volgende voordelen: 

 • Altijd één vast aanspreekpunt: korte lijnen en altijd een passende oplossing voor uw keukenvraagstuk; 
 • Ruim assortiment passend bij uw doelgroep: samenwerkingen met leveranciers van professionele apparatuur in de zorg en specialisten in WMO keukens; 
 • Complete levering van keukenkasten, werkbladen en apparatuur met korte levertijden;
 • Ruime kennis en ervaring in het segment;
 • Vele keuzemogelijkheden passen bij de doelgroep: voor elke vraag een ergonomische oplossing. 


Afhankelijk van uw vraagstuk, bieden we diverse functionele oplossingen op individueel niveau. Denk bijvoorbeeld aan levensloopbestendige keukens, die bruikbaar zijn vanuit een rolstoel en in hoogte verstelbaar is zijn. Door de achterwand van de keuken door te laten lopen tot aan de grond, worden schoonmaakwerkzaamheden vergemakkelijkt. Elk keukenontwerp wordt ontworpen vanuit het oogpunt dat het ontwerp aanpasbaar is op individueel niveau en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de eigen woning. 

Meer weten? Neem contact op met een accountmanager bij u in de buurt.

Maak een afspraak
         
    


   

Keukens in hoogte verstelbaar in detail

Keuken Traploos in hoogte verstelbaar

Traploos in hoogte verstelbaar

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?