preload

Oxford kashmir

Een landelijke en Bourgondische keuken. Deze parallel opstelling met duurzaam kunststof werkblad met houtlook is gezellig en veilig voor het hele gezin. Zo is de oven voorzien van handige draaideur zodat je ovenschalen er op ideale werkhoogte eenvoudig in plaatst. Erg kindveilig dus. Net zoals de brede besteklade die zich achter de voorste lade verstopt. Hierin kun je al je messen, vorken en lepels met gemak kwijt. Datzelfde geldt voor de apothekerskast. De dubbele en geruisloze demping op deze voorraadkast zorgt er bovendien voor dat de inhoud geen kant op kan tijdens het openen en sluiten. Ook dat zit dus veilig opgeborgen. Net zoals je mooiste servies dat staat te pronken achter de glazen deuren in de bovenkast.

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Oxford kashmir in detail

Kashmir

Kashmir

Kunststof - Papyrus nubia grijs

Kunststof - Papyrus nubia grijs

K012 Cottage

K012 Cottage

Oxford

Oxford

Apothekerskast

Apothekerskast

Glaskasten

Glaskasten

Bestek- en voorraadlade

Bestek- en voorraadlade

Oxford kashmir apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×