Compacte en functionele keukens, compleet voorzien van apparatuur

Altijd een keuken passend bij uw project

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor het project. We gaan graag samen in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Op het gebied van sociale huur bieden we niet alleen standaardkeukens, maar ook een gemakkelijk huurderskeuzetraject met vele keuzemogelijkheden aan. De huurder heeft hierbij de mogelijkheid de keuken uit te breiden en/of naar eigen smaak aan te passen. Samen met jou maken we een keukenontwerp: dit kan een compacte standaardopstelling zijn, maar ook een meer uitgebreide keukenopstelling voorzien van een complete apparatuurset. Dit is geheel afhankelijk van het type project en de voorkeuren. 

De voordelen wanneer je kiest voor een Bruynzeel keuken in huurprojecten:

  • 10 jaar fabrieksgarantie en levenslange onderhoudsgarantie;
  • Wij ontzorgen je: van korte lijntjes met contactpersonen tot Bruynzeel e-Service: een innovatieve tool die u en bewoners helpt bij het keukentraject in uw project;
  • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom; 
  • Personalisatie van de keukens mogelijk door middel van ons klantvriendelijke huurderskeuzetraject; 
  • De mogelijkheid tot het circulair verwerken van oude keukens;
  • 8 dagen levertijd bij mutatiewoningen.


Meer weten? We gaan graag vrijblijvend in gesprek. Je nontvangt altijd een voorstel met daarin een 3D keukenontwerp en gespecificeerde en transparante offerte. Neem contact op met een accountmanager in jouw regio. 

Vind mijn accountmanager

Keuken Keukens huurwoningen

Keukens huurwoningen

Keuken Keukens huurwoningen

Keukens huurwoningen

De juiste keukenindeling
Elke woning is anders. Dit betekent ook dat de juiste keukenindeling voor elk type woning anders is. Zodra we bij Bruynzeel Keukens de aanvraag binnen krijgen voor nieuwe keukens in huurwoningen, kijken we naar de indeling van de ruimte en maken we een passend keukenontwerp. Hierbij zorgen we ervoor dat de looproute in de keuken functioneel is en dat alle wenselijke onderdelen, zoals werkruimte, opbergruimte en keukenapparatuur, in het keukenontwerp worden meegenomen.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?