Compacte en functionele keukens

Compacte en functionele keukens voor huurwoningen 

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. We gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast bieden we naast een standaardkeuken ook een interessant huurderskeuzetraject aan, waarbij de huurder de mogelijkheid heeft de keuken uit te breiden en/of naar eigen smaak aan te passen. 

De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw huurproject:

 • 10 jaar fabrieksgarantie en levenslange onderhoudsgarantie;
 • Wij ontzorgen u: van korte lijntjes met uw contactpersoon tot Bruynzeel e-Service: een innovatieve tool die u en bewoners helpt bij het keukentraject in uw project;
 • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom; 
 • Personalisatie van de keukens mogelijk door middel van ons klantvriendelijke huurderskeuzetraject; 
 • De mogelijkheid tot het circulair verwerken van oude keukens;
 • 8 dagen levertijd bij mutatiewoningen.


Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers in uw regio. 

Vind mijn accountmanager        
    


   

Compacte en functionele keukens in detail

Keuken Personalisatie van de keukens mogelijk door middel van ons klantvriendelijke huurderskeuzetraject

Personalisatie van de keukens mogelijk door middel van ons klantvriendelijke huurderskeuzetraject

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?