Een tijdloze rechte opstelling

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt, hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. 

Richt luxe huurappartementen bijvoorbeeld in met deze tijdloze rechte keukenopstelling van Bruynzeel Keukens. Deze kwaliteitskeuken is van alle gemakken voorzien. Zo kan de huurder nog jaren vooruit. 

De voordelen wanneer u kiest voor een Bruynzeel keuken in uw project:

 • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom;
 • Een ervaren accountmanager en projectleider op elk project, met een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding. Altijd één aanspreekpunt en korte lijnen;
 • 10 jaar fabrieksgarantie en levenslange onderhoudsgarantie;
 • Bruynzeel Keukens heeft een eigen afdeling productontwikkeling en productmanagement, eigen winkels en een eigen service en garantie afdeling;
 • Ruime keuzemogelijkheden en altijd een modern en functioneel assortiment.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of liever een ander type keuken of opstelling in uw project? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Op basis van uw wensen, bieden we u een passend voorstel. 

Contact
         
    


   

Een tijdloze rechte opstelling in detail

Keuken Altijd een modern en functioneel assortiment

Altijd een modern en functioneel assortiment

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?