preload

Behandelkamer

Een passende keuken voor elke doelgroep

Elke doelgroep is anders. Dat begrijpen we bij Bruynzeel Keukens. Met onze jarenlange ervaring op de projectenmarkt hebben we altijd een passende keukenoplossing voor uw project. 

Op zoek naar een functionele keuken voor één of meerdere behandelkamers? Bijvoorbeeld in een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk of praktijk voor fysiotherapie? Bruynzeel Keukens kan u hierin helpen met een keukenontwerp waarbij hygiëne en functionaliteit voorop staan. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden: 

  • We luisteren uitgebreid naar uw specifieke keukenvraagstuk en bieden een kwalitatieve oplossing passend bij uw wensen;
  • U ontvangt een functioneel keukenontwerp volgens de vijf keukenzones, met optimaal ruimtegebruik en een handige kastindeling;
  • In onze werkwijze hanteren we korte communicatielijnen: ideale afstemming tussen opdrachtgever, aannemer en Bruynzeel Keukens;
  • CO2 neutrale keukenproductie in eigen fabriek in Bergen op Zoom; 
  • 10 jaar fabrieksgarantie en levenslange onderhoudsgarantie.


Graag maken we kennis met u. Maak eenvoudig een afspraak met een accountmanager in uw regio. 

Vind mijn accountmanager
 

Behandelkamer in detail

Keuken Handige kastindeling

Handige kastindeling

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?