preload

Atlas steigerwit

Een keuken met sloophouten looks. Deze rechte opstelling met krasvaste, hitte- en vlekbestendige imitatie betonnen werkblad zorgt voor een onbezorgd huishouden. Deze keuken heeft namelijk alles in huis om meer tijd voor jezelf over te houden. Ideaal zijn de gladde oppervlakten van Atlas-deuren omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Alsook de hoge éénhendelkraan waarmee je met slechts één hand emmer water vult. Houd je genoeg handjes over om tegelijkertijd dat welverdiende wijntje uit de open vakkenkast te halen. Dat wordt genieten van het eten dat op de wokbrander supersnel bereid is, maar ook van elkaar. Proost!

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de Atlas.

Atlas steigerwit in detail

Atlas

Atlas

Steigerwit

Steigerwit

Keramiek - Concretto

Keramiek - Concretto

Detail Grezzo greep, met voelbare lasnaden

Detail Grezzo greep, met voelbare lasnaden

Standaard worden onze spoelkasten voorzien van een aluminiumbodem

Standaard worden onze spoelkasten voorzien van een aluminiumbodem

Open bovenkast

Open bovenkast

Smalle uittrekkast van 15cm

Smalle uittrekkast van 15cm

Atlas steigerwit apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×