preload

Atlas Kader ruw eiken grijs

Een modern rustieke keuken in natuurtint. Deze rechte opstelling met voel- en zichtbare houtnerf en kunststof werkblad is de perfecte oplossing voor kleine keukenruimtes. In deze keuken liggen koelen, spoelen en koken namelijk compact bij elkaar op een rechte lijn. De onder- en bovenkasten met deuren bieden voldoende ruimte om al je spullen in op te bergen. Daarnaast zijn de lades onder het fornuis functioneel ingericht zodat je al je bestek geordend kwijt kunt. Heb je dan nog spullen die je vaak tijdens het koken gebruikt? Zet ze dan binnen handbereik in de open kasten. Zo kun je er altijd bij zonder deurtjes te moeten open en sluiten. En met een oven op ideale werkhoogte hoef je ook nooit meer te bukken om te controleren of de cake al goed is. Kortom: alle gemakken binnen handbereik en dat in minimale afmetingen. 

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Atlas Kader ruw eiken grijs in detail

Ruw Eiken Grijs

Ruw Eiken Grijs

Kunststof - Titan

Kunststof - Titan

D044 Pieza zwart

D044 Pieza zwart

Atlas kader

Atlas kader

Besteklade

Besteklade

Open bovenkast gelakt in de kleur grafiet

Open bovenkast gelakt in de kleur grafiet

Spoelkast met RVS bodem

Spoelkast met RVS bodem

Atlas Kader ruw eiken grijs apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×