Vaatwassers

Eén van de fijnste hulpjes in het huishouden is de vaatwasser. Dit apparaat kan bijna niet ontbreken in een projectkeuken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrijstaande vaatwasser die tussen de kasten onder het werkblad geplaatst wordt, maar veel gebruikelijker nog is een inbouwvaatwasser. Er is hierbij keuze uit een geïntegreerd en volledig geïntegreerd model. Een volledig geïntegreerde vaatwasser is in totaliteit achter een frontje verborgen. Bij de geïntegreerde variant blijf je het bedieningspaneel aan de buitenkant zien. 

Energielabel

Vind je het belangrijk dat de vaatwasser energiezuinig is? Let dan op het energielabel. De fabrikant zet vaak drie letters op een machine, zoals AAB. De eerste letter staat voor het energieverbruik, de tweede voor de was efficiëntie en de derde letter voor droog efficiëntie. Een machine met als eerste letter een A-label verbruikt minder water en bespaart ruim 27 procent aan elektriciteit in vergelijking met een vaatwasser met C-label. 

Heb je vragen over ons projectassortiment of wil je meer informatie? Je kunt hiervoor terecht bij een van onze accountmanagers.

Neem contact op

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?