preload

Allure wit

Een modern klassieke keuken. Deze witte zijdeglans L-opstelling met composiet werkblad geeft jouw keuken status. Zoals de naam van deze keuken al zegt, is dit een stijlvolle toevoeging aan je huis. Zo is de stenen spoelbak met rvs-bodem verzonken in het blad en heb je door middel van de Quooker altijd kokend water bij de hand. Dat scheelt weer een waterkoker op het aanrecht. Het verdiepte kookgedeelte biedt bovendien extra ruimte voor potten en pannen. Aan opbergruimte ook geen gebrek in deze keuken. Achter de deuren gaan interne lades schuil waardoor je kookgerei eenvoudig opbergt. En ook de vaak onpraktische hoekkast wordt door het Le Mans systeem volledig benut zonder ook maar iets van ruimteverlies. Ideaal dus voor iemand die graag een opgeruimd huis heeft. 

Naast deze opstelling is deze keuken ook verkrijgbaar in andere opstellingen en kleuren met andere werkbladen en inbouwapparatuur. Stel dus zelf een keuken samen die werkt voor jou.

Bekijk hier de 360 graden beelden van de Allure. 

Allure wit in detail

Wit - Gladde en structuurlak

Wit - Gladde en structuurlak

K016 Lugo

K016 Lugo

Stenen spoelbak met RVS bodem

Stenen spoelbak met RVS bodem

Voorraadlades

Voorraadlades

Uittrekkast met voorraadlades

Uittrekkast met voorraadlades

Hoekkast Le Mans

Hoekkast Le Mans

Allure

Allure

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×