Estea Ede en Bruynzeel Keukens

Sinds 2014 werkt Estea samen met Bruynzeel Keukens waarbij ze diverse doelgroepen voorzien van een woning én keuken op maat. Passend bij de wensen en specifieke behoeften van de bewoners. Teus Oskam, operationeel directeur bij Estea vertelt graag hoe hij de samenwerking met Bruynzeel Keukens ervaart. 

Teus Oskam: ‘’ De beslissing om met Bruynzeel Keukens samen te werken, kwam voort vanuit de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding en de wijze waarop Bruynzeel Keukens meedenkt over de behoeftes van de doelgroep en de invulling hiervan in een keukenontwerp.’’ 


Meer referenties   Vind mijn accountmanager

Estea


Estea: expert in zorgvastgoed

In het jaar 2009 zette Estea haar eerste stappen in de zorgvastgoedwereld. Inmiddels is Estea een expert als het gaat om de ontwikkeling van zorgvastgoed. De expertises van Estea liggen in het beleggen in zorgvastgoed en het ontwikkelen daarvan. Daarnaast participeert Estea ook in verschillende zorgondernemingen. 

Maatschappelijke betrokkenheid en het centraal stellen van de bewoner zijn belangrijke speerpunten binnen Estea. Dagelijks houdt Estea zich bezig met het bedenken van resultaatgerichte oplossingen voor complexe casussen. Hierbij realiseren zij gebouwen met een zuinige energiehuishouding. 

Samenwerking met Bruynzeel Keukens

Estea gelooft in de kracht van samenwerken en bundelt waar mogelijk verschillende krachten binnen een project. Diverse praktijkvoorbeelden hebben inmiddels bewezen dat deze aanpak succesvol is. De samenwerking met Bruynzeel Keukens als keukenleverancier is een mooi voorbeeld van een van de samenwerkingen die Estea is aangegaan. 

Teus Oskam: ‘’In 2014 maakten Estea en Bruynzeel Keukens kennis met elkaar. Het eerste contact werd gelegd toen Estea Bruynzeel Keukens benaderde met een offerteaanvraag voor keukens in Norschoten, Barneveld. Dat eerste contact beviel zo goed, dat er ook daarna nog vele projecten volgden. 

De beslissing om de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan te gaan, kwam voort vanuit de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding en de wijze waarop Bruynzeel Keukens meedenkt over de behoeftes van de doelgroep en de invulling hiervan in een keukenontwerp. Of het nu gaat om een jong stel in een nieuw appartementencomplex of een zorgbehoevende bewoner in een gerenoveerd verzorgingstehuis: Bruynzeel ontwerpt een keuken passend bij iedere doelgroep en elk type woning. 

Teamwork is de juiste benaming voor de samenwerking tussen Bruynzeel Keukens en Estea: samen bedenken we welke keuken het beste past in een project. Doordat er altijd een vast aanspreekpunt is binnen Bruynzeel Keukens, hebben we vlotte communicatielijnen. ‘’ 

Estea


Meedenken als specialist, dat is wat Bruynzeel Keukens doet

‘’Voorafgaand aan een samenwerking heb je bepaalde verwachtingen van een samenwerkingspartner’’, beaamt Teus. ‘’Bij de keuze voor een samenwerking met een keukenleverancier vinden wij het bij Estea vooral belangrijk dat er meegedacht wordt vanuit de expertise: welke keukens zijn geschikt voor deze doelgroep? En hoe kunnen we de doelgroep zo compleet mogelijk voorzien van een keuken passend bij hun wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wens voor het leveren van basiskeukens mét een complete set inbouwapparatuur.  

Bruynzeel Keukens denkt mee als specialist en levert goede kwaliteit voor een degelijke prijs. Samen gaan we keer op keer voor een mooi eindresultaat.’’ 

Estea


Een greep uit de projecten

Sinds 2014 heeft Estea meerdere projecten mogen realiseren waarbij Bruynzeel Keukens de keukenleverancier was. Een voorbeeld van deze projecten en de rol die de keuken hierin heeft gespeeld: 

Appartementencomplex Lenna in Wolvega is grootscheeps gerenoveerd. Hierbij zijn 90 appartementen van alle gemakken voorzien en kunnen bewoners genieten van hun eigen, aangepaste zorgwoning. Denk hierbij aan woningen zonder drempels, ruime kamers geschikt voor een rolstoel, een zorgvriendelijke doucheruimte, maar ook een zorgvriendelijke keuken. In het appartementencomplex is een restaurant aanwezig, maar met behulp van de keukens van Bruynzeel Keukens zijn zij ook in staat om zelfstandig een maaltijd in hun eigen woning te bereiden. 

Dit geldt ook voor woonzorgcomplex Westhoek in Zevenbergen. Van een rusthuis voor ouderen is dit complex omgebouwd naar een modern woonzorgcomplex dat haar bewoners van alle gemakken voorziet. Bijzonder aan het dit project is dat het energielabel van G naar A+ is gegaan. Een resultaat waar zowel Estea als Bruynzeel Keukens vanuit hun visie op duurzaamheid erg trots op zijn. 

Estea


Samen werken aan toekomstige projecten

‘’De samenwerking zoals deze tot op heden verloopt met Bruynzeel Keukens ervaren wij als erg prettig. We zetten deze samenwerking graag op deze voet verder voort.’’ vertelt Teus.

Meer weten over Estea? Kijk dan op www.estea.nl. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Bruynzeel Keukens? We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. 

Accountmanagers 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?