preload

Maak het de huurder én jezelf nog gemakkelijker met Bruynzeel e-Service

Wat is de Bruynzeel KeukenConfigurator en de Bruynzeel Inventarisatie App?

Een onderdeel van onze e-Service is de Bruynzeel KeukenConfigurator. Dit is een gebruiksvriendelijke, speciaal door Bruynzeel ontwikkelde, configurator waarin je op complex, project of woningniveau het overzicht over alle huurders en eenvoudig de bijkomende keuzes rondom de keuken bijhoudt. Met de Bruynzeel KeukenConfigurator maak je gemakkelijk een basiskeuken aan en stel je de keuzemogelijkheden in, zo hoef je niet elke keuken opnieuw te tekenen. Vervolgens kan je samen met de huurder de keuken aanpassen aan de persoonlijke wensen van de huurder. Bied je alleen een basiskeuken aan? Dan is het voor de huurder mogelijk om thuis, digitaal, de kleurkeuzes voor de keuken te maken. Dan maken we gebruik van de Bruynzeel Inventarisatie App, een aanvullende module op onze KeukenConfigurator. Met een duidelijk overzicht houd je in een portaal de controle: van het uitnodigen van de huurder tot het bestellen van de keuken.

e-service

 

Eenvoudig importeren van huurderslijsten.

In de Inventarisatie App vind je Excel sjablonen om huurderslijsten aan te maken. Importeer vervolgens de lijst en koppel gemakkelijk huurders aan een project. In het huurdersoverzicht bewaak je de status per huurder en is het mogelijk om een instructie- en herinneringsmail rondom het keukenkeuzetraject uit te sturen. Voor deze e-mails heeft Bruynzeel Keukens standaard sjablonen opgemaakt die gemakkelijk te wijzigen zijn naar de eigen opmaak- en schrijfstijl van jouw organisatie. Op deze wijze biedt je jouw huurders de gelegenheid om thuis op een zelf bepaald moment een kleurkeuze te maken en die aan je te bevestigen.

Configureer en bestel direct je keuken via de KeukenConfigurator.

Met de KeukenConfigurator van Bruynzeel Keukens configureer je complete keukens in 3D én heb je de mogelijkheid deze direct te bestellen. Daarnaast blijf je altijd up to date van het nieuwste Bruynzeel assortiment. Lees hier de ervaringen van KBM met de KeukenConfigurator.

e-service

 

Meer weten over Bruynzeel e-Service?

Wij helpen je graag verder met een efficiënt en modern keukenkeuzetraject. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Accountmanagers

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?