preload

Grepen

Een erg belangrijk onderdeel van de keuken zijn de grepen. Niet alleen de uitstraling wordt erdoor bepaald, ze zijn ook functioneel belangrijk tijdens het gebruik van uw keuken. Het is namelijk één van de meest gebruikte onderdelen. Belangrijk dus. De grote vraag is echter wat voor greep u bij uw keuken vindt passen. Of wilt u het liefst helemaal geen greep en gaat u voor greeploos? Bij Bruynzeel Keukens vind u meer dan 45 soorten handgrepen en behoorlijk wat greeploze opties. Maar wat is nu precies het verschil?

Handgrepen

Net zoals bijna alle onderdelen in de keuken kunt u handgrepen in allerlei maten, materialen en soorten krijgen. Samen met de deuren, het werkblad en de achterwand bepalen ze de sfeer van uw keuken. Het lijkt dus slechts een detail, maar toch is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te geven. De meeste handgrepen zijn gemaakt van metaal: een sterk materiaal dat zeer geschikt is voor dagelijks gebruik en bovendien onderhoudsvriendelijk is. U kunt ze krijgen in een matte of glimmende variant van een langwerpig formaat tot een deurknop. 

Greeploos

Bij deze variant wordt de greeplijst tussen deuren, laden en het werkblad geplaatst. Kasten zijn hierbij te openen zonder een handgreep te gebruiken. Over het algemeen geeft een greeplijst de keuken een moderne en strakke uitstraling, u ziet immers geen handgrepen. Doordat deuren en laden rechtstreeks vastgepakt worden, moet een greeploze keuken echter wel iets vaker schoongemaakt worden. 

Comfort grepen

Comfort grepen

Bekijk alle comfort grepen

Design grepen

Design grepen

Bekijk alle design grepen

Luxe grepen

Luxe grepen

Bekijk alle luxe grepen

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×