preload

Bruynzeel Keukens Rotterdam Bigshops Dakpark

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

 

Woonboulevard Bigshops Dakpark: een unieke setting

Welkom bij Bruynzeel Keukens Rotterdam Bigshops Dakpark. Een woonboulevard in een unieke setting. De winkel van Bruynzeel Keukens is namelijk gelegen onder een park. Niet alleen heb je in het park de mogelijkheid volledig ontspannen rond te wandelen en inspiratie op te doen. Dat kan namelijk ook bij Bruynzeel Keukens! 

Keuken ideeën en keukeninspiratie

We heten je van harte welkom in onze winkel, waar we je inspireren met een ruim aanbod aan keukenopstellingen. Kijk rustig rond en doe ideeën op voor jouw keuken. Op zoek naar gericht keukenadvies? We helpen je graag verder en zijn pas tevreden als we de ideale oplossing voor al jouw keukenvragen hebben. Dat kan gaan van het ontwerpen van een complete keuken tot de aanschaf van een nieuwe bestekbak.

Keukens in alle stijlen

Een keukenontwerp bij Bruynzeel Keukens is altijd op maat. In onze winkel laten we zoveel mogelijk verschillende stijlen zien om je te inspireren. Van hoogglans witte keukens tot matzwarte keukens en van houten keukens tot keukens in een Scandinavische stijl. Er zijn volop keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen, maar ook uit merken op het gebied van keukenapparatuur en keukenaccessoires. In onze eigen fabriek hebben we zelfs de mogelijkheid om keukendeurtjes te lakken in meer dan 1900 verschillende kleuren. Zo vind je altijd een keuken die helemaal past bij jou. 

Maak een vrijblijvende ontwerpafspraak

Op zoek naar een nieuwe keuken? We helpen je graag verder. Loop gerust eens binnen of maak meteen een ontwerpafspraak. Dit is helemaal vrijblijvend én je krijgt door het 3D keukenontwerp direct een idee van hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. We zetten de kosten netjes voor je op een rijtje, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen. Lees hier meer over ons prijsbeleid.  

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Rotterdam Bigshops

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Onder onze winkels vind je een ruime parkeergarage, waardoor je in een mum van tijd in onze winkel staat. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Rotterdam Bigshops

De actuele openingstijden van deze Bruynzeel Keukens vestiging vind je onderaan deze pagina.

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.