preload

Bruynzeel Keukens Rotterdam Bigshops Dakpark

Deze winkel is gesloten

Rotterdam Bigshops Dakpark is enkel geopend voor het afhalen van showroomkeukens. Bij interesse in een showroomkeuken kunt een telefonisch afspraak maken op telefoonnummer: 010- 220 1885.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs in Rotterdam AlexandriumDordrechtSpijkenisse en Gouda voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Keuken ideeën en keukeninspiratie

We heten je van harte welkom in één van onze andere winkels, waar we je inspireren met een ruim aanbod aan keukenopstellingen. Kijk rustig rond en doe ideeën op voor jouw keuken. Op zoek naar gericht keukenadvies? We helpen je graag verder en zijn pas tevreden als we de ideale oplossing voor al jouw keukenvragen hebben. Dat kan gaan van het ontwerpen van een complete keuken tot de aanschaf van een nieuwe bestekbak.

 

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.