Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Plan je route

Bruynzeel Keukens Nijmegen (Meubelboulevard)

 

De winkel in Nijmegen is gesloten. Onze collega's in Den Bosch of Amersfoort helpen je graag verder. 

 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Gratis 3D keukenontwerp

Tijdens een vrijblijvend ontwerpgesprek maken we een 3D keukenontwerp dat helemaal past bij jouw wensen. Hierbij kijken we naar de beschikbare ruimte, de interieurstijlen die je aanspreken en houden we rekening met het beschikbare budget. Aan het einde van de afspraak krijg je een transparante offerte mee naar huis waarop precies staat hoe de prijs van de keuken tot stand komt. Ook voorzien we je van een 3D tekening van de keuken, zodat je deze thuis nog eens goed kunt bewonderen.

Prijsbeleid Bruynzeel Keukens

Alle keukenonderdelen hebben een eigen prijs bij Bruynzeel Keukens. Wanneer je een keuken laat ontwerpen, tonen we je per onderdeel de prijs. Jij bepaalt zelf met welke onderdelen jouw keuken tot stand komt. Zo kun je kiezen uit verschillende type aanrechtbladen, elk met een eigen, vaste, prijs. Ook op het gebied van keukenapparatuur bieden we verschillende merken aan. We houden altijd deze prijsopbouw aan. Ook wanneer je met een van onze aankoopadviseurs aan tafel zit, kunnen we de je kosten van elk onderdeel van de keuken tonen. Daarnaast tonen we ook altijd de montagekosten van de keuken. Zo weet je precies wat mogelijk is binnen jouw budget en vind je een betaalbare keuken zonder onderhandelen. Aanbetalen voor de keuken is niet nodig bij Bruynzeel Keukens. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.