preload

Bruynzeel Keukens Nijmegen (Meubelboulevard)

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bezoek onze keukenwinkel in Nijmegen

Welkom bij Bruynzeel Keukens. We zijn gevestigd op de gezellige woonboulevard in Nijmegen. De woonboulevard vind je op een steenworp afstand van winkelcentrum Dukenburg. Parkeren doe je voor de deur. Benieuwd naar de openingstijden van Bruynzeel Keukens Nijmegen? Die vind je onderaan deze pagina.

Gratis 3D keukenontwerp

Tijdens een vrijblijvend ontwerpgesprek maken we een 3D keukenontwerp dat helemaal past bij jouw wensen. Hierbij kijken we naar de beschikbare ruimte, de interieurstijlen die je aanspreken en houden we rekening met het beschikbare budget. Aan het einde van de afspraak krijg je een transparante offerte mee naar huis waarop precies staat hoe de prijs van de keuken tot stand komt. Ook voorzien we je van een 3D tekening van de keuken, zodat je deze thuis nog eens goed kunt bewonderen.

Vind keukeninspiratie bij Bruynzeel Keukens Nijmegen

Iedereen is anders. Dit betekent dat ook op het gebied van keukens iedereen andere wensen heeft. Dat begrijpen we maar al te goed. In onze keukenwinkel in Nijmegen tonen we een uitgebreid assortiment aan keukens, zodat je altijd keukeninspiratie vindt die past bij jou. We bieden een uitgebreid overzicht aan kleuren, materialen en keukenapparatuur, zodat je altijd een ruime keuze hebt. Vervolgens ontwerpen we een complete keuken op maat.

Prijsbeleid Bruynzeel Keukens

Alle keukenonderdelen hebben een eigen prijs bij Bruynzeel Keukens. Wanneer je een keuken laat ontwerpen, tonen we je per onderdeel de prijs. Jij bepaalt zelf met welke onderdelen jouw keuken tot stand komt. Zo kun je kiezen uit verschillende type aanrechtbladen, elk met een eigen, vaste, prijs. Ook op het gebied van keukenapparatuur bieden we verschillende merken aan. We houden altijd deze prijsopbouw aan. Ook wanneer je met een van onze aankoopadviseurs aan tafel zit, kunnen we de je kosten van elk onderdeel van de keuken tonen. Daarnaast tonen we ook altijd de montagekosten van de keuken. Zo weet je precies wat mogelijk is binnen jouw budget en vind je een betaalbare keuken zonder onderhandelen. Aanbetalen voor de keuken is niet nodig bij Bruynzeel Keukens. 

Kom binnen voor een vrijblijvend keukenadvies

Ons ervaren team van aankoopadviseurs staat voor je klaar. Of je nu rustig wat inspiratie op wilt doen of al een eerste ontwerp van een keuken wenst, we helpen je met jouw vragen en wensen. Dit onder het genot van een goede kop koffie of een lekker kopje thee. Bekijk de keukencollectie alvast online, maak een vrijblijvende ontwerpafspraak of kom gezellig langs in onze winkel. 

Juan Paul Fernandez en team Nijmegen

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Koopzondag 7 juni 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 5 juli 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 2 augustus 2020 12:00 - 17:00

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.