Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09:30 - 17.30
Woensdag 09:30 - 17.30
Donderdag 09:30 - 17.30
Vrijdag 09:30 - 17.30
Zaterdag 09:30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Leiderdorp (Woonboulevard)

Welkom bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Bereikbaarheid keukenwinkel Meubelplein 

Welkom bij Bruynzeel Keukens Leiderdorp. Deze Bruynzeel winkel opende in februari 2013 aan het Meubelplein in Leiderdorp. De winkel ligt centraal aan de snelweg en op de levendige woonboulevard vind je tal van andere interieurwinkels. Parkeren voor de deur is helemaal gratis. Ons team van ervaren en gemotiveerde aankoopadviseurs neemt graag de tijd om jou van goed en gratis advies te voorzien.

Dane Jonkheer en team Leiderdorp

Afspraak maken

Keukenassortiment Bruynzeel Keukens

In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan keukens. In de winkel inspireren we je met verschillende opstellingen, woonstijlen, kleuren, materiaal. We nemen graag uitgebreid de tijd om samen tot het ideale keukenontwerp te komen. Daarbij kijken we naar gewoontes in en om de keuken en zorgen we dat de keuken naast mooi ook functioneel is. De ervaren adviseurs nemen je mee in onze ruime keuze aan keukendeuren, aanrechtbladen, keukenapparatuur en accessoires. Zo komen we samen tot een keuken die echt past bij jou. 

Een keuken voor elke keukenruimte

Iedereen heeft andere wensen. We ontwerpen jouw keuken dan ook helemaal op maat. Zodat hij precies past bij jouw keukenruimte en leefsituatie. We luisteren graag naar al jouw wensen en gaan graag voor je aan de slag. Zodat je met jouw ideale keukenontwerp naar buiten stapt: mooi, functioneel en binnen jouw budget.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.