Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens de Warehouse

Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Samen met ERA Contour ontzorgen en helpen wij alle kopers van nieuwbouwprojecten die door de Warehouse lopen. Als koper van een nieuwbouwwoning komt er genoeg op je af en moet je vaak op korte termijn meerdere beslissingen maken. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen, zodat de koper zich helemaal kan richten op het inrichten van zijn/haar woning of appartement. Hoe fijn is dat!

Uiteraard willen wij iedereen de mogelijkheid geven om zich te laten inspireren door zowel de Warehouse zelf, maar ook door onze ervaren aankoopadviseurs Jeffrey, Jeantine en Naomi. Elk hebben wij onze eigen expertise, maar hebben we allemaal hetzelfde doel. Het dagelijkse leven in en om de keuken gemakkelijker maken voor jou.

Ben je op zoek naar de keuken die werkt voor jou of ben je gewoon nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken om je te laten inspireren op het gebied van keukens? Wij nodigen je hartelijk uit in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek met een van onze aankoopadviseurs. De koffie staat klaar, voor een lunch wordt gezorgd en het parkeren voor de deur is gratis. 

Omdat we in de Warehouse veel afspraken voor nieuwbouwprojecten hebben, is een bezoek aan de Warehouse enkel mogelijk op afspraak.

Tot snel!

Clint van der Bol

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.