Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17:30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Amersfoort

Welkom bij Bruynzeel Keukens Amersfoort

Je bent van harte welkom in onze keukenwinkel in Amersfoort voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bezoek aan onze winkel

Op de woonboulevard in Amersfoort vind je Bruynzeel Keukens Amersfoort. Met ons enthousiaste team van aankoopadviseurs vertalen we dagelijks vele klantwensen naar mooie en praktische keukenontwerpen. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag bij Bruynzeel Keukens Amersfoort. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. We zien je graag terug bij ons in de winkel!

Team Bruynzeel Keukens Amersfoort

Afspraak maken

Wij vertalen keukentrends naar een 3D-keukenontwerp op maat

We blijven ons verdiepen in woon- en keukentrends, waarbij we ook nieuwe mogelijkheden bekijken. Deze nieuwsgierigheid in combinatie met onze uitgebreide keukenkennis, maakt dat we elkaar op de werkvloer goed aanvullen. Bruynzeel Keukens biedt een ruim assortiment aan keukens, waardoor je altijd een keuken vindt die bij jou past. In onze winkel vind je diverse keukenopstellingen: van onze klassieke Piet Zwart keuken tot een moderne hoogglans Optima keuken. Neem online alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment.  

Een keuken is maatwerk. Elke keuken die we ontwerpen is dus ook uniek. De keukenopstellingen in de winkel bieden veel inspiratie en we tonen je graag alle mogelijkheden op het gebied van kleuren, indelingen en materialen. We kijken daarbij naar jouw wensen als het gaat om stijl, het beschikbare budget en de keukenruimte. Aan het einde van de ontwerpafspraak ga je met een gratis 3D-ontwerp en overzichtelijke offerte van jouw ideale keuken naar huis. 

Functionele keukens 

Ook functionaliteit speelt een grote rol wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen. We brengen de ergernissen die je in je huidige keuken ervaart in kaart en bekijken hoe we deze weg kunnen nemen met praktische oplossingen in het nieuwe ontwerp. Hierbij focussen we onszelf op hoe jouw leven in en om de keuken eruit zien. Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? En wat heeft dit voor effect op de voorraadkasten voor boodschappen? Is degene die het meest kookt links- of rechtshandig? En hoe lang is deze persoon? We hebben bijvoorbeeld extra hoge kasten, waardoor je ergonomisch werkt in de keuken én extra voorraad hebt. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.

Vaste prijzen voor elk onderdeel van de keuken

Onderhandelen over de prijs van je keuken is bij ons niet nodig.  Per onderdeel van de keuken tonen we je de prijzen en leggen we uit hoe deze prijs tot stand komt. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met bepaalde materialen van aanrechtbladen, indelingen van kasten of functies van apparatuur. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen hoe de prijs van jouw keuken tot stand komt. Zo weet je precies wat je waarvoor betaalt wanneer je een nieuwe keuken koopt. Wel zo eerlijk en transparant. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak bij onze winkel in Amersfoort in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook welkom om zonder afspraak eens wat keukeninspiratie op te doen.  

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.