Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Amersfoort

Welkom bij Bruynzeel Keukens Amersfoort

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Bereikbaarheid

Op de woonboulevard in Amersfoort vind je Bruynzeel Keukens Amersfoort. Met ons enthousiaste team van aankoopadviseurs vertalen we dagelijks vele klantwensen naar mooie en praktische keukenontwerpen. Elke donderdag zijn onze deuren langer geopend en elke eerste zondag van de maand is het koopzondag bij Bruynzeel Keukens Amersfoort. We zien je graag terug bij ons in de winkel.

Jaco Kreukniet en team Bruynzeel Keukens Amersfoort

Wij vertalen keukentrends naar een 3D keukenontwerp op maat

We blijven ons verdiepen in woon- en keukentrends, waarbij we ook nieuwe mogelijkheden bekijken. Deze nieuwsgierigheid in combinatie met onze uitgebreide keukenkennis, maakt dat we elkaar op de werkvloer goed aanvullen. Bruynzeel Keukens biedt een ruim assortiment aan keukens, waardoor je altijd een keuken vindt die bij jou past. In onze winkel vind je diverse opstellingen: van onze klassieke Piet Zwart keuken tot een moderne hoogglans Optima keuken. Neem online alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment.  

Een keuken is maatwerk. Elke keuken die we ontwerpen is dus ook uniek. De keukens in de winkel bieden tal van inspiratie, wat bijdraagt aan de keuken die we samen met- en voor jou op maat ontwerpen. We kijken daarbij naar jouw wensen op het gebied van stijl, het beschikbare budget en de keukenruimte. Aan het einde van je ontwerpafspraak ga je met een gratis 3D ontwerp en overzichtelijke offerte van jouw keukenontwerp naar huis. 

Functionele keukens 

Ook functionaliteit speelt een grote rol in het keukenontwerp. Zo kijken we naar de ergernissen die je in je huidige keuken ervaart en hoe we deze weg kunnen nemen met praktische oplossingen in het nieuwe ontwerp. Hierbij focussen we onszelf op hoe jouw werkzaamheden in de keuken eruit zien. Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? En wat heeft dit voor effect op de voorraadkasten voor boodschappen? Is degene die het meest kookt links- of rechtshandig? En hoe lang is deze persoon? We hebben bijvoorbeeld extra hoge kasten, waardoor je ergonomisch werkt in de keuken en extra voorraad hebt. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.

Vaste prijzen voor elk onderdeel van de keuken

Onderhandelen over de prijs van je keuken is bij ons niet nodig.  Per onderdeel van de keuken tonen we je de prijzen en leggen we uit hoe deze prijs tot stand komt. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met bepaalde materialen van aanrechtbladen, indelingen van kasten of functies van apparatuur. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen hoe de prijs van jouw keuken tot stand komt. Wel zo eerlijk en transparant. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. We zijn 7 dagen in de week geopend en staan graag voor je klaar. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. Onze gastvrouw heet je in weekenden graag welkom en er wordt dan ook lekker gekookt bij ons in de winkel.

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.