preload

Bruynzeel Keukens Amersfoort

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Kom langs of maak een afspraak

Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Amersfoort

Op de woonboulevard in Amersfoort vind je Bruynzeel Keukens Amersfoort. Met ons enthousiaste team van aankoopadviseurs vertalen we dagelijks vele klantwensen naar mooie en praktische keukenontwerpen. 

Wij vertalen keukentrends naar een 3D keukenontwerp op maat

We blijven ons verdiepen in woon- en keukentrends, waarbij we ook nieuwe mogelijkheden bekijken. Deze nieuwsgierigheid in combinatie met onze uitgebreide keukenkennis, maakt dat we elkaar op de werkvloer goed aanvullen. Bruynzeel Keukens biedt een ruim assortiment aan keukens, waardoor je altijd een keuken vindt die bij jou past. In onze winkel vind je diverse opstellingen: van onze klassieke Piet Zwart keuken tot een moderne hoogglans Optima keuken. Neem online alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment.  

Een keuken is maatwerk. Elke keuken die we ontwerpen is dus ook uniek. De keukens in de winkel bieden tal van inspiratie, wat bijdraagt aan de keuken die we samen met- en voor jou op maat ontwerpen. We kijken daarbij naar jouw wensen op het gebied van stijl, het beschikbare budget en de keukenruimte. Aan het einde van je ontwerpafspraak ga je met een gratis 3D ontwerp en overzichtelijke offerte van jouw keukenontwerp naar huis. 

Functionele keukens 

Ook functionaliteit speelt een grote rol in het keukenontwerp. Zo kijken we naar de ergernissen die je in je huidige keuken ervaart en hoe we deze weg kunnen nemen met praktische oplossingen in het nieuwe ontwerp. Hierbij focussen we onszelf op hoe jouw werkzaamheden in de keuken eruit zien. Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? En wat heeft dit voor effect op de voorraadkasten voor boodschappen? Is degene die het meest kookt links- of rechtshandig? En hoe lang is deze persoon? We hebben bijvoorbeeld extra hoge kasten, waardoor je ergonomisch werkt in de keuken en extra voorraad hebt. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.  

Vaste prijzen voor elk onderdeel van de keuken

Onderhandelen over de prijs van je keuken is bij ons niet nodig.  Per onderdeel van de keuken tonen we je de prijzen en leggen we uit hoe deze prijs tot stand komt. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met bepaalde materialen van aanrechtbladen, indelingen van kasten of functies van apparatuur. Aan de hand van deze informatie kun je zelf bepalen hoe de prijs van jouw keuken tot stand komt. Wel zo eerlijk en transparant. 

Openingstijden Bruynzeel Keukens Amersfoort

Loop gerust eens bij ons binnen of maak direct een ontwerpafspraak. Onze openingstijden vind je terug onderaan deze pagina. Elke donderdag zijn onze deuren langer geopend en elke eerste zondag van de maand is het koopzondag bij Bruynzeel Keukens Amersfoort. We zien je graag terug bij ons in de winkel.

Matthias Russchenberg en team Bruynzeel Keukens Amersfoort

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.