preload

Maak een selfie en win een keuken!

StickerOnze pilotstore in Bergen op Zoom is geopend! In deze nieuwe Bruynzeel winkel vind je volop woon- en keukeninspiratie. En helemaal leuk: je maakt nu kans op een keuken ter waarde van €7.500,- ! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Stap 1: Maak een selfie in jouw favoriete keuken 

De nieuwe winkel in Bergen op Zoom staat boordevol nieuwe, inspirerende keukenopstellingen. Bij welke keuken zwijmel jij helemaal weg? Ga je voor hoogglans wit, een houten keuken als de Aerdenhout in grijs eiken of is onze marmeren keuken met koperen details helemaal jouw ding? Bezoek de winkel en maak een originele selfie in jouw favoriet! Benieuwd naar onze opstellingen? We delen er graag alvast een paar met je: 

Keuken Keuken

Stap 2: Laat een ontwerp maken

Voldoende inspiratie opgedaan? Maak dan een ontwerpafspraak met een van onze aankoopadviseurs. Samen kijken we naar jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en functionaliteit. Zo ontwerpen we een keuken die past binnen jouw stijl, ruimte en budget.

Ontwerpafspraak maken

Stap 3: Deel jouw selfie en maak kans!

Mail jouw selfie onder vermelding van jouw naam, contactgegevens en bonnummer (8 cijfers) naar win@bruynzeelkeukens.nl. De 5 origineelste inzendingen worden op 9 oktober gedeeld op onze social media kanalen. De foto met het meeste aantal likes, wint uiteindelijk een keuken ter waarde van €7.500 ,-. Let op, de actie loopt van 30 augustus t/m 6 oktober 2019. 

Actievoorwaarden

Win een kinderkeuken! Kinderkeuken

Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een mooie kinderkeuken weg! Haal een kleurplaat op in onze winkel in Bergen op Zoom of download hem hier. Kleur de kleurplaat in en lever hem in in onze winkel in Bergen op Zoom. De kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in onze winkel. De meest originele kleurplaat wordt beloond met een heuse Bruynzeel kinderkeuken.

Win een kinderkeuken

Over de Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom

De nieuwe winkel in Bergen op Zoom is de allereerste winkel in Nederland die ontworpen en ingericht is volgens de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. De winkel biedt niet alleen volop keukeninspiratie, maar ook wooninspiratie. Daarnaast ontwerp je in de ontwerpstudio in een mum van tijd jouw eigen keuken in 3D. En natuurlijk kun je alle materialen bekijken, voelen en ervaren. Meer weten over de pilotstore? Klik dan hier

Kom gezellig langs!

Bruynzeel Keukens
Van Konijnenburgweg 25
4611 HK Bergen op Zoom 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.