Win een nieuwe Bruynzeel keuken t.w.v. €10.000,-

Kom nu langs in onze nieuwe winkel in Almere vol met woon- en keukeninspiratie en maak kans op een nieuwe keuken ter waarde van €10.000,- ! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Stap 1: Op zoek naar jouw smaak

De vernieuwde winkel in Almere staat boordevol nieuwe, inspirerende keukenopstellingen passend bij diverse stijlen. Bij welke keuken zwijmel jij helemaal weg? Ga je voor een hoogglans witte keuken, een houten keuken of kies je liever voor meer kleur in de keuken? Maak een afspraak in de winkel, doe inspiratie op en vind jouw ideale keukenmatch. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk hier onze uitgebreide keukencollectie. 

Doe keukeninspiratie op


Stap 2: Maak een afspraak

Voldoende inspiratie opgedaan? Maak dan een vrijblijvende ontwerpafspraak met een van onze aankoopadviseurs. Samen kijken we naar jouw wensen op het gebied van kleur, materiaal en functionaliteit. Daarbij zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kunnen we onze keukendeuren lakken in meer dan 1.950 kleuren en hebben we een ruime keuze uit verschillende materialen, apparaten en accessoires. 

Ontwerpafspraak maken

 

Maak een ontwerpafspraak bij Bruynzeel Keukens


Stap 3: Laat een vrijblijvende offerte maken door onze aankoopadviseurs en win!

Je gaat naar huis met een 3D keukenontwerp en vrijblijvende offerte van een keuken die helemaal past bij jouw stijl, ruimte en budget. Samen met de aankoopadviseur vul je je naam in op een kaartje en wordt die in de glazen pot in de winkel gestopt. Op woensdag 29 juni wordt er hier een winnaar uitgeloot! Let op, deelnemen kan van 28 mei 2022 tot en met 26 juni 2022.

Actievoorwaarden

Over Bruynzeel Keukens Almere

In deze compleet nieuwe Bruynzeel winkel doe je volop woon- en keukeninspiratie op. Laat je verrassen door het groot aantal mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen, apparatuur en accessoires. Dit alles volgens een compleet nieuwe retailformule. Jij staat centraal in deze winkel: kies ervoor om zelf aan de slag te gaan in het keukenatelier, laat je informeren over de mogelijkheden op onze digitale informatieschermen of maak samen met een van onze ervaren aankoopadviseurs een vrijblijvend keukenontwerp.

Klik hier voor de actuele openingstijden. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.