preload

Win een kinderkeuken

Met het favoriete recept van jouw kind

Jong geleerd….
Steeds meer kinderen zijn in de ban van koken. Hoe klein of groot ze ook zijn: ieder kind kan wel iets doen in de keuken. Van het pellen van een ei tot ingrediënten afwegen of eten snijden en zelf bakken. Bewezen is dat kinderen die zelf leren koken later ook vaker een gezonde maaltijd op tafel zetten. Maar hoe maak je koken voor deze kleine chefs in spé leuk, aangenaam én veilig?

Je leest er alles over in onze blog.

Maak koken leuk
Hoe meer fun, hoe meer succes! Maak koken leuk, dan worden je kinderen ook enthousiast. Het begint al in de supermarkt. Samen inkopen doen om er straks iets lekkers van te maken. Geef je kind zijn eigen keukentools en zijn eigen taakjes. Die steeds iets moeilijker kunnen zijn als je kind ouder wordt.

Wat is er mooier dan oefenen in je eigen keuken?
Niets toch? En die toffe Bruynzeel kinderkeuken kun je nu winnen!

Kinderkeuken


Zo kun je winnen!
Wat is het favoriete recept van jouw kind? Plaats dat recept in een reactie, compleet met ingrediënten en bereidingswijze, onder het bericht op onze pagina op Facebook en/of Instagram. Is jullie recept het lekkerst, leukst of meest origineel? Dan winnen jullie misschien wel die stoere Bruynzeel kinderkeuken t.w.v. €450,-! Vergeet niet onze Facebook en/of Instagram pagina te volgen en het bericht te liken en delen. Neem de actievoorwaarden door om jouw deelname te garanderen. 

Laat je inspireren
Ben je op zoek naar een keuken die werkt voor jou? Met kindveilige apparatuur? Mooi, functioneel en betaalbaar? Kom dan eens langs bij een Bruynzeel winkel bij jou in de buurt! Of maak direct een afspraak.

Bruynzeel winkels       Afspraak maken

Actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×