preload

Vaderdag winactie

Schort


Vaderdag cadeau

De mooie lange zomeravonden komen er weer aan. En dat betekent de kolen aansteken en lekker barbecueën. En met wie sta jij nou het liefst het vlees te draaien? Je vader natuurlijk! Verras jouw vader, man, vriend of opa nu met een mooi Vaderdag cadeau. Wij geven 5 leren BBQ schorten weg! Wie verdient volgens jou een mooi cadeautje? 

Hoe doe je mee?

Wij stellen 3 vragen waarvan 2 betrekking hebben tot Bruynzeel Keukens en 1 op Vaderdag. De antwoorden plaats je met een reactie onder onze Vaderdag Facebook of Instagram post. De actie loopt van 31 mei t/m 10 juni 2019. 

Vraag 1: Wat was de eerste Bruynzeel keuken?

Vraag 2: Waar staat onze fabriek?

Vraag 3: Wat is jouw favoriete gerecht gemaakt door jouw vader?


Plaats jouw antwoorden in een reactie onder onze Facebook of Instagram post en maak kans op een Bruynzeel Keukens BBQ schort!

Actievoorwaarden

Kiezen met Smaak
Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het magazine nu geheel gratis aan!

Smaak


Gratis inspiratiemagazine Smaak

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×