preload

Nu bij Bruynzeel Keukens Utrecht: Touch Reality

Touch reality


Een nieuwe keuken uitzoeken wordt nog leuker! 

Samen met de aankoopadviseur jouw nieuwe keuken ontwerpen? In de Bruynzeel winkel in Utrecht is dit makkelijker dan ooit. Daar werken we tegenwoordig met een Touch Reality tafel. Wat dit is en hoe je in een mum van tijd jouw ideale keuken samenstelt, vertellen we je graag. 

Jouw keuzes direct omgevormd tot een 3D ontwerp

De tafel werkt super gemakkelijk. Door het gebruik van miniatuur keukenkasten kun je in een mum van tijd de keukenopstelling samenstellen die past bij jouw leefruimte. Je ziet het resultaat direct op het bijhorende scherm en kunt waar nodig gemakkelijk aanpassingen verrichten. Extra leuk is dat je dit helemaal zelf kunt doen: het systeem geeft aan wat wel- en niet mogelijk is. Je kan je creativiteit er helemaal op los laten! Natuurlijk staan onze aankoopadviseurs ook altijd paraat om samen met jou aan de slag te gaan. Zo creëren we een keuken die past bij jouw stijl, leefsituatie en budget. 

De koffie staat klaar!

Graag gaan we samen met jou aan de slag in onze winkel. Naast de Touch Reality tafel is het natuurlijk altijd mogelijk om verschillende opstellingen, kleuren en stalen te bekijken bij ons in de winkel

Touch reality  Touch reality

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×