preload

Siemens assortiment

Koken en bakken

De apparaten van Siemens maken van koken en bakken een plezier. De innovatieve technologieën en handige functies nemen je het werk uit handen, en inspireren je tot de creatie van heerlijke maaltijden. We geven graag een greep uit het assortiment. 

Combi

Combi-magnetrons

VarioSpeed bakovens met magnetron van Siemens bieden flexibiliteit en uitstekende kookresultaten. Ze verkorten de bereidingstijd die nodig is voor je favoriete ovenmaaltijd met maar liefst 50%. En ze warmen niet alleen sneller op, maar ze reinigen zichzelf dankzij de zelfreinigende wanden of de functie activeClean®.

Bekijk de ovens van Siemens. 

Warmhoud

Warmhoudladen

Met de innovatieve warmhoudladen van Siemens verwarm je je servies voor of houd je je gerechten warm. Maar je kunt ze ook gebruiken om te koken. In de vacumeerlade verpak je producten vacuüm voor sous-vide koken. Alle laden zijn apart of in combinatie met je Siemens oven te installeren.

Bekijk de warmhoudladen van Siemens.

Kookplaten

Elegant, intelligent en met iSensoric sensortechnologie: Siemens kookplaten doen bijna al het kookwerk voor je.

Inductie

Kookplaat met afzuiging

Alles in een: deze tijdloze kookplaten met afzuiging combineren een innovatieve inductiekookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem. De Siemens inductionAir biedt een hoge zuigkracht met een minimum aan geluid.

Bekijk de kookplaten van Siemens.

Afzuigkappen

Met het kenmerkende Siemens design van zwart glas en roestvrijstalen lijnen zorgen deze afzuigkappen voor een designstatement dat naadloos past bij andere Siemens apparaten. Alle Siemens afzuigkappen hebben een krachtig vermogen.

Wandschouw

Wandschouwkap

Wandschouwkappen zijn direct boven de kookplaat tegen de wand te plaatsen. Hun hoge afzuigsnelheid maakt ze indrukwekkend effectief in het verwijderen van kookdampen en geuren.

Bekijk de afzuigkappen van Siemens.

Koelen en vriezen

Maak je leven nog beter met intelligente koel- en vriestechnologie voor duurzame versheid, aanpasbare flexibiliteit en verfijnd design.

Koelvries

Inbouw koelvries-combinatie

Siemens geïntegreerde koelkasten en vriezers passen in elk keukenkastje. Bekleed bij volledig geïntegreerde modellen de deurtjes met uniforme panelen.

Bekijk de koelkasten en vriezers van Siemens.

 


VaatwasserVaatwasser

Vaatwassers van Siemens hebben een modern design en zijn voorzien van innovatieve ideeën die het leven makkelijker maken. Geniet van maximale flexibiliteit. Dankzij praktische functies, zoals de in hoogte verstelbare bovenkorf en klapbare rekdelen is er voor alles een plek. 

Bekijk de vaatwassers van Siemens.

 

Koffie

Koffiemachine

Dompel jezelf onder in de wereld van Siemens koffie. Geef de start van je dag een boost of eindig 's avonds na het eten met een ontspannen sfeer. 

Bekijk de koffiemachines van Siemens.


Bekijk het volledige assortiment op de website van Siemens.

Siemens apparatuur

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.